1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tekkeköy Belediyesi, 198 Çocuğu Evlerinde Sünnet Ettirdi
Tekkeköy Belediyesi, 198 Çocuğu Evlerinde Sünnet Ettirdi

Tekkeköy Belediyesi, 198 Çocuğu Evlerinde Sünnet Ettirdi

Samsun’a bağlı Tekkeköy İlçe Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin sünnet çağına gelen çocuklarını ücretsiz sünnet ettirdi.

A+A-

Samsun’a bağlı Tekkeköy İlçe Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin sünnet çağına gelen çocuklarını ücretsiz sünnet ettirdi. Sünnet olan çocuklara belediye tarafından antibiyotik ve ağrı kesicileri de ücretsiz olarak verildi.

İlçede yaşayan sünnet çağına gelmiş 198 çocuk ücretsiz olarak uzman ekipler tarafından hijyenik bir şekilde, kendi evlerinde sünnet ediliyor. İlaçları dahil tüm masraflarını karşılayan belediye, aileleri büyük bir yükten ve masraftan kurtarıyor. Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin, sünnet işlemi sırasında çocuklarla yakından ilgilenerek kirvelik de yapıyor, ağlayan çocukları teselli ederek çeşitli hediyeler dağıtıyor.

Önceki yıllarda sünnet şenliğini toplu halde yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Hayati Tekin, “Son dört senedir sünnetleri her çocuğun evinde yapıyoruz. Hijyenik bir ortamda çocukların aileleriyle iç içe olması için ev ortamında sünnet uygulaması başlattık. Sünnet işlemi sırasında ailelere hiçbir masraf yaptırmıyoruz.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.