1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Terim'den 21 kişiye suç duyurusu
Terimden 21 kişiye suç duyurusu

Terim'den 21 kişiye suç duyurusu

Milli Takım Antrenörü Fatih Terim, kızı ve damadına sosyal medyadan yapılan hakaretler nedeniyle 21 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

A+A-

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2016'da İspanya'ya 3-0 yenildiği maç sonrası teknik patron Fatih Terim, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya, bazı sosyal medya kullanıcıları hakaret yağdırmıştı..

Bunun üzerine harekete geçen Terim ailesi, avukatları Rezan Epözdemir aracılığıyla savcılığa başvurarak, 21 kişi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusu dilekçesi sundu.

Maçın mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ailesine yönelik sosyal paylaşım siteleri Instagram ve Twitter üzerinden edilen hakaret içerikli paylaşımlara yer verilerek, “Eleştiri ve sevmemek bir hak ve tercihtir. Ancak eleştiri sınırını aşarak, bir kimsenin doğmamış torununa ve aile üyelerine karşı galiz küfürler etmek, nefret söylemi içeren ifadeler kullanmak en hafif deyimi ile ahlaksızlıktır. Bunun muhatabına oluşturduğuı manevi zararların telafisi imkansızdır. Ayrıca tüm bu sözler, gebe olan müvekkilin sağlığını da olumsuz etkilemiştir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.