1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 'Terim'i göndermek Aysal'ın projesiydi'
Terimi göndermek Aysalın projesiydi

'Terim'i göndermek Aysal'ın projesiydi'

Adnan Öztürk, a SPOR’da Ünal Aysal’ı hedef alan açıklamalar yaptı..

A+A-

Ünal Aysal yönetiminde iki sene Galatasaray'ın başkan yardımcılığı görevini üstlenen Adnan Öztürk, a Spor'da Serkan Korkmaz ve Levent Tüzemen'in konuğu olurken, o döneme ilişkin bilinmeyenleri paylaştı...

Aysal ile zaman zaman önemli fikir ayrılıkları yaşadıklarını dile getiren Öztürk, Fatih Terim'in Galatasaray'dan gönderilmesinin Aysal'ın tasarrufu olduğunu iddia etti. Öztürk, "Fatih Terim şampiyonluğu kazandırmasa zaten gönderilecekti. Kazanılan iki şampiyonluk sadece süreci uzattı. Ünal Aysal, yönetme kabiliyetini kaybetmişti. Şike sürecinde anlaşmazlık yaşadık ama o süreci aşabildik. Sonrasında seçim kararı aldı. Bu hatalar tesadüf olamaz. Fatih Terim operasyonu da seçim kararının devamıydı. Aysal'ın bir projesiydi" dedi.

MAYIS ayı içerisinde yapılacak seçimli genel kurulda Galatasaray'ın başkanlığına aday olacağını açıklayan Adnan Öztürk, "Reform zamanı geldi" diyerek ilginç açıklamalarını sürdürdü:
Sneijder'e, Muslera'ya niye paralarını ödemeyeyim, adamlar hakediyor. Ben tribünde oturanlara ödemektense bir Sneijder daha alırım.
Aysal , e-bilet paralarını 5 yıllık almış, bir de sorumlu bankadan 26 milyon dolar kredi çekmiş.
Galatasa ray'ın zarar eden tüm şirketlerini kapatacağız. İstemem faydası olmayan şirketi.
Duygun Yarsuvat en kariyerli G.Saraylı'dır... Elini taşın altına soktuğu için ona teşekkür ediyoruz. Bıraktığı yerden bayrağı taşımak istiyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.