1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Terör Örgütü Yandaşları Bir İş Yeri Sahibini Molotof Bombası İle Yaktı
Terör Örgütü Yandaşları Bir İş Yeri Sahibini Molotof Bombası İle Yaktı

Terör Örgütü Yandaşları Bir İş Yeri Sahibini Molotof Bombası İle Yaktı

Mersin'de terör örgütü yandaşları, molotof bombası attıkları iş yeri sahibini yaktı.

A+A-

Mersin'de terör örgütü yandaşları, molotof bombası attıkları iş yeri sahibini yaktı. Canını zor kurtaran, elbisesi ve saçı alevler içinde kalan iş yeri sahibi Mersin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis olaydan sonra örgüt yandaşlarından 6 kişiyi gözaltına aldı.

Mersin'de terör örgütü yandaşları Kurdali Mahallesi’nde piliç satılan bir iş yerine el yapımı patlayıcı ve molotof bombası attı. 3 gün önce meydana gelen ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayda, terör örgütünün kullandığı yaşı 18'den küçük zanlılar iş yerine önce molotof bombası attı. Örgüt yandaşları çıkan yangın sonrası ise kapının olduğu bölüme de benzin döktü. Bu sırada içeride olan iş yeri sahibi Fesih Oğuz'un kıyafetleri ve saçıda alev aldı. Oğuz arkasından gelen başka bir kişiyle kendisini dışarı atarak canını zor kurtardı. Yangınla birlikte iş yerinin önünden uzaklaşan vatandaşlar ise Oğuz'u görünce yeniden iş yerine doğru gelip, yanan elbiselerini söndürmeye çalıştı. Vücudunda hafif derecede yanık oluşan Oğuz, Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay sonrası çalışma başlatan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Akdeniz ilçesi Okan Merzeci Bulvarını trafiğe kapatıp, güvenlik güçlerine el yapımı bomba atılması ve söz konusu iş yerinin kundaklanması olayı ile ilgili operasyon yaptı. Mobese ve iş yerinin kameralarını inceleyen polis, olayla ilgili yaşı 18'den küçük D.B., F.U., M.Z., M.A., Ş.D. ve H.A.'yı gözaltına aldı. Zanlılar, Mersin Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
CİHAN

Terör örgütü yandaşları bir iş yeri sahibini molotof bombası ile yaktı

Terör örgütü yandaşları bir iş yeri sahibini molotof bombası ile yaktı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.