1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Teröristin kimlik tespiti yapılıyor
Teröristin kimlik tespiti yapılıyor

Teröristin kimlik tespiti yapılıyor

Vali Ayvaz: Teröristin kimlik tespiti yapılıyor!..

A+A-

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1 terörist silahı ile birlikte ölü ele geçirildi. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, teröristin kimliğinin tespit çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Nusaybin ilçesi Sakarya Caddesi üzerinde bir grup PKK’lının ilçeye sızdığı ihbarı alan güvenlik güçleri bölgeyi ablukaya aldı. Güvenlik güçlerinin dur ihtarına karşılık veren PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada PKK'nın üst düzey yöneticisi olduğu ileri sürülen bir PKK'lı öldürüldü.

Olayla ilgili açıklama yapan Mardin Valisi Ayvaz, ilçeye sızmaya çalışan PKK’lılar ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada PKK’in üst düzey yetkilisinin ölü olarak ele geçirildiğini açıkladı. Vali Ayvaz, "Yaklaşık 20 dakika süren çatışmanın ardından evde başka teröristlerin olabileceği ihtimaline karşılık mahallede operasyon başlatan özel harekât timleri mahalleyi ablukaya aldı. Mahalleye giriş ve çıkışların kontrollü sağlandı. Ölü ele geçirilen teröristin kimlik tespiti için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.