1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TETİKER: EYLEMLER SON BULSUN
TETİKER: EYLEMLER SON BULSUN

TETİKER: EYLEMLER SON BULSUN

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Gezi Parkı eylemleri adı altında yapılan toplu gösterilere son verilmesini istedi.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Gezi Parkı eylemleri adı altında yapılan toplu gösterilere son verilmesini istedi.

Tetiker, yazılı açıklamasında son günlerde bir türlü gündemden düşmeyen “Gezi Parkı” adı altında yapılan toplu gösteri ve dikkat çekici mahiyetteki tüm gösterilerin uzamasının, katılım karşıtı halk tarafından TSO’ya çok sayıda şikayetlerin gelmesine sebep olduğunu belirtti. Ereğli’nin güzelliği ve çekiciliği ile sükunet ve sakinlik arayan insanların tercih ettiği bir kent olduğunu söyleyen Tetiker, şunları kaydetti:

"Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları gibi ağır sanayinin varlığından dolayı vardiyalı sistemde çalışan işçiler başta olmak üzere sakinlik ve huzur arayan emekli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın en fazla dinlenmeye ihtiyaçları olduğundan, dolayı bu gösterilere son verilmesi inanıyorum ki bizimle birlikte tüm çalışanlarımızı ve istirahate ihtiyacı olan vatandaşlarımızı mutlu edecektir. Unutulmaması gereken şudur ki sizlerin gösteri yapmaya ne kadar hakkınız olursa olsun, koşulları zorlayarak ve diğer vatandaşlarımızı rahatsız ederek yapılacak her türlü eylem haklılığınızı ortadan kaldıracak ve sizlere olan güveni azaltacaktır. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Ereğli ekonomisini eski günlerine kavuşturmak amacıyla başlattığımız çalışmalara zarar verme riskini ortadan kaldırmak için bu basın bildirisini yapmaya mecbur kaldığımızı bildirir, sükunet arayan tüm vatandaşlarımıza saygı duyulması gerektiğini hatırlatmak isteriz." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.