1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. "Thank you President"
Thank you President

"Thank you President"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’nin zaferi sonrasında başkan Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak tebrik etti!

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe’nin zaferi sonrasında başkan Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak tebrik etti. Daha sonra Coach Obradovic ile Cumhurbaşkanlığı Danışmanı İbrahim Kalın aracılığıyla görüşen Erdoğan, onu da kutladı. Sırp teknik adam, “Sizi de burada görmek isteriz” dedikten sonra “Thank you very much President (Çok teşekkürler)” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da maç sonu sarı-lacivertlileri kutlayarak, “Fenerbahçe’nin açtığı yolda inşallah diğer takımlarda iyi sonuçlar alır. Ülkemiz adına güzel bir organizasyon oldu. Daha önce Dünya Şampiyonası’nda da bu salonda iyi bir başarı elde etmiştik” diye konuştu.

Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da, şunları söyledi:

“Söyleyecek kelime bulamıyorum. Ülke için çok önemli bir başarı. Tüm Fenerbahçe’yi yürekten kutluyorum. Biz ligimizi Avrupa’nın en iyisi olarak görüyorduk. Dört takımımız Euroleague’deydi. Bir takımımız da şampiyon oldu.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.