1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Thk, Fitre Ve Zekat Gelirinin Yüzde 50’sini Syd Vakfı'na Aktardı
Thk, Fitre Ve Zekat Gelirinin Yüzde 50’sini Syd Vakfına Aktardı

Thk, Fitre Ve Zekat Gelirinin Yüzde 50’sini Syd Vakfı'na Aktardı

Türk Hava Kurumu (THK)’nun, 2010 yılında Siirt'te topladığı zekât ve fitrenin yüzde 50’lik dilimi, il merkezi ve ilçelerdeki Sosyal yardımlaşma ve Day...

A+A-

Türk Hava Kurumu (THK)’nun, 2010 yılında Siirt'te topladığı zekât ve fitrenin yüzde 50’lik dilimi, il merkezi ve ilçelerdeki Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) müdürlüklerine gönderildi. Fitre ve zekât gelirinin yüzde 50’lik kısmı olan 4 bin 998 TL, il merkezi ve ilçelerdeki SYDV müdürlüklerine teslim edildi.

THK Siirt Şube Başkanı Beşir Razi, Siirt SYDV hesaplarına geçirilmek üzere hazırlanan temsili çeki, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vâkfı'ndan sorumlu Vali Yardımcısı Mustafa Pala‘ya teslim etti. Razi, “THK Siirt Şubesi olarak, 2010 yılı Ramazan ayında il merkezi ve ilçelerimizden toplamış olduğumuz fitre ve zekat miktarının yüzde 50’si, ilgili SYDV hesaplarına yatırılarak, temsili çekler şubemize gönderilmiştir.” dedi.

Vali Yardımcısı Mustafa Pala ise “THK’nın topladığı ve SYDV’ye aktarılan yardımlar, fakir ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtılmaktadır. Vakıf olarak amacımız, hiç bir vatandaşımızı aç ve açıkta bırakmamak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bütçe imkânlarımız dâhilinde yardım etmektir. THK tarafından vâkfımıza yapılan bu yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.