1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Thk İlçelerde Maket Uçak Kursu Düzenledi
Thk İlçelerde Maket Uçak Kursu Düzenledi

Thk İlçelerde Maket Uçak Kursu Düzenledi

Türk Hava Kurumu (THK) Erzurum Şube Başkanlığı, Tekman ve Karaçoban'da genç ve çocuklara yönelik maket uçak kursu düzenledi.

A+A-

Türk Hava Kurumu (THK) Erzurum Şube Başkanlığı, Tekman ve Karaçoban'da genç ve çocuklara yönelik maket uçak kursu düzenledi.

THK Erzurum Şubesi, yaz tatili programını başlattı. Şube Başkanı Recai Solmaz, çocuk ve gençlerin yaz tatil dönemini iyi değerlendirmesi ve havacılığı sevdikmek amacıyla maket uçak eğitimleri vermeye başladıklarını ifade etti. Tekman ve Karaçoban'da toplamda 120 kişiye ücretsiz maket uçak eğitimi verdiklerini belirten Solmaz, ilerleyen günlerde diğer ilçelerde de kurs düzenleyeceklerini belirtti. Kursların 21 günlük olduğunu ve katılımların yüksek olduğuna vurgu yapan THK Şube Başkanı,"Havacılığı sevdirmek, tanıtmak ve bu arada gençlerimizin el becerilerini geliştirmek amacıyla maket uçak kursları düzenliyoruz. THK olarak ülke genelinde olduğu gibi il merkezi ve ilçelerde de bu amaçla maket uçak kursları düzenliyoruz." dedi. Solmaz, THK'nın faaliyetlerine destek olan kalmakamlara da şükran plaketi sunduklarını sözlerine ekleyen Recai Solmaz,"Faaliyetlerimizin yürütülmesinde ve desteklenmesinde kaymakamlarımızdan büyük yardım ve ilgi görüyoruz. THK olarak havacılık çalışmalarımıza destek çıkan Aşkale, Çat ve Narman kaymakamlarına hizmetlerinin anısına şükran plaketi sunduk." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.