1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Thy'nin Köstence - İstanbul Uçuşları Başladı
Thynin Köstence - İstanbul Uçuşları Başladı

Thy'nin Köstence - İstanbul Uçuşları Başladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Romanya'nın Köstence şehrine direkt seferleri bugün başladı.

A+A-

Türk Hava Yolları'nın (THY) Romanya'nın Köstence şehrine direkt seferleri bugün başladı. İlk seferin başlaması nedeniyle Köstence Uluslararası Mihail Kogalniceanu Havalimanı’nda bir program düzenlendi. Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Ömür Şölendil’in de katıldığı törende seferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Köstence Uluslararası Havalimanı Müdürü Cristian Moldovan, THY seferlerinin Köstence ve bölge için çok önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “Bölgemizdeki işadamları için çok önemli bir şans. Uzun süredir bu anı bekliyorduk. THY yetkililerine bu seferleri düzenlediği için teşekkür ediyor, kendilerini kutluyorum.” dedi.

THY Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent de yaptığı konuşmada, Köstence seferlerini başlatmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi: “İnsanlar seyahat etmek istediğinde en hızlı iletişim yolunu kullanmaya tercih ediyor. Buradaki yolcularımız, Köstence ile beraber İstanbul üzerinden 130'dan fazla noktaya ulaşma imkanı bulacaklar.'' dedi. Taşkent, THY olarak Köstence hattından bu sene sonuna kadar yaklaşık 7 bin yolcu taşımayı hedeflediklerini söyledi.

THY’nin İstanbul – Köstence seferlerinin başlaması törenine; Türkiye’nin Bükreş Büyükelçisi Ömür Şölendil, Köstence Başkonsolosu Füsun Aramaz, THY Pazarlama ve Satış Başkanı Ziya Taşkent, THY Doğu Avrupa ve Balkanlar Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Mehmet Başpınar, Köstence Uluslararası Havalimanı müdürü Cristian Moldovan, Köstence Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihai Daraban, THY Bükreş Müdürü Mehmet Akif Kılıç, THY Köstence Müdürü Yiğit Yalçın, Dobruca TİAD başkanı Zeki Uysal, Çin Halk Cumhuriyeti Köstence Konsolosu SU Yanwen ile çok sayıda davetli katıldı.

Bükreş'in ardından uçuş sağlanan 2. nokta olan Romanya’nın en öneli şehri Köstence'ye seferler, bugün itibariyle haftada 3 gün; çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere İstanbul'dan karşılıklı olarak düzenleniyor. Tüm vergiler dahil gidiş - dönüş 99 Euro'dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek, Köstence yolculuk süresi ise yaklaşık bir saat olarak açıklandı.

CİHAN

THY'nin Köstence - İstanbul uçuşları başladı

THY'nin Köstence - İstanbul uçuşları başladı

THY'nin Köstence - İstanbul uçuşları başladı

THY'nin Köstence - İstanbul uçuşları başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.