1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tır'ın Çarpıp Kaçtığı Otomobildeki Çift Öldü, Çocukları Yaralandı
Tırın Çarpıp Kaçtığı Otomobildeki Çift Öldü, Çocukları Yaralandı

Tır'ın Çarpıp Kaçtığı Otomobildeki Çift Öldü, Çocukları Yaralandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, TIR'ın çarptığı otomobilin refüjü aşıp karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu karı-koca öldü, çocukları yara...

A+A-

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, TIR'ın çarptığı otomobilin refüjü aşıp karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu karı-koca öldü, çocukları yaralandı. Kaza sonrası TIR şoförü kayıplara karıştı.

Kaza, çevre yolunda meydana geldi. Karakamış kavşağından Kuzey Terminali yönüne giden plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir TIR, Behçet Ersoy yönetimindeki 54 HA 070 plakalı otomobile çarptı. TIR'ın bir süre önünde sürüklediği otomobil, orta refüje çarparak takla attı. Karşı yöne geçen otomobile Yusuf Mut'un kullandığı 34 MUT 57 plakalı otomobil çarptı. Ters dönen otomobilde sıkışan Behçet Ersoy ile İlmihan Ersoy olay yerinde hayatını kaybetti. Çocukları Talha Yağız (7) ise yaralandı. Kaza sonrası TIR şoförü kaçtı. Araçtan yaralı olarak çıkartılan çocuk, ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobildekilerin cesetleri, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı.

Kaza ile ilgili trafik polislerini bilgi veren otomobil sürücüsü Mut, "Yavaş gidiyordum. Karşıdan bir aracın ters dönmüş halde geldiğini gördüm. Sonra bana çarptı. Arabanın karşıdan takla atarak benim şeridime geçtiğini gördüm. Araçta tektim." dedi.

Öte yandan kaza anı bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarınca görüntülendi. Kameranın açısına giren görüntülerde TIR'ın otomobile çarpması, sürüklemesi ve kaza yerinden kaçışı yer alıyor.

Kaza görüntülerini inceleyen polis, TIR'ın plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

Ölen karı-kocanın cesetleri, cumhuriyet savcısının inceleme yapmasının ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ölen Behçet Ersoy'un Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olduğu öğrenildi. Ölen çiftin üç çocuk sahibi olduğu belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.