1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tokcan, çeteden tutuklandı!
Tokcan, çeteden tutuklandı!

Tokcan, çeteden tutuklandı!

Avrasya Feribotu'nu kaçıran Tokcan, çeteden tutuklandı!..

A+A-

Çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Avrasya Feribotu'nu kaçıran Muhammet Emin Tokcan'ın da bulunduğu 17 kişi tutuklandı.

İstanbul'da yapılan operasyonda gözaltına alınan ve aralarında Muhammet Emin Tokcan'ın da bulunduğu 5'i kadın 42 kişi adliyeye çıkarılmıştı. Savcı Sadrettin Sarıkaya tarafından sorgulanan şüphelilerden 25’i tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 17’si tutuklandı. Tutuklananlar arasında örgütün lideri olduğu belirtilen Tokcan da bulunuyor.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü 9 aylık bir çalışmanın ardından geçtiğimiz hafta 4 ilde operasyon gerçekleştirmişti. 1996 yılında Avrasya feribotunu kaçıran Muhammet Emin Tokcan'ın da aralarında bulunduğu 42 kişi gözaltına alınmıştı. Çeşitli adreslerde yapılan aramalarda 1 adet MP5 otomatik silah ile 30 ruhsatsız tabanca ele geçirilmişti. Liderliğini Tokcan’ın yaptığı iddia edilen şebekenin usulsüz çek senet tahsilatı, alıkoyma, darp cebir, cinayete teşebbüs gibi eylemleri gerçekleştirdiği iddia edilmişti..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.