1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Toki Uzmanı, Ağrı'da Toplantı Düzenledi
Toki Uzmanı, Ağrıda Toplantı Düzenledi

Toki Uzmanı, Ağrı'da Toplantı Düzenledi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) görevlisi Şeref Uğurlu, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın makamında, Fırat Mahallesi'nde yapımı devam eden 1.

A+A-

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) görevlisi Şeref Uğurlu, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın makamında, Fırat Mahallesi'nde yapımı devam eden 1. ve 2. etap konutları hakkında bilgi verdi.

        Söz konusu konutları 27 Mayıs-28 Haziran tarihleri arasında satışa çıkardıklarını söyleyen Uğurlu, "Fırat Mahallesinde yapımına devam eden 1 ve 2. etap konutların satışı ile ilgili görevli olarak Ağrı'ya geldik. Bildiğiniz gibi yıl sonuna kadar bitirilecek konutların satışını geçtiğimiz ay başlattık. Biz buraya bazı sıkıntıları çözmek için geldik. Ödeme şartlarında özellikle bir iyileştirme yaptık, taksitleri 180 aya çıkardık. Şimdiye kadar Ağrı Belediye Başkanımız Hasan Arslan bizlere büyük destek sağladı. Kendilerine teşekkür ettik.” dedi.

        Uğurlu, ilk etapta 203 konutun satışını başlattıklarını, yüzde 10'u peşin en düşük taksiti 578 TL, en yüksek taksiti bin 360 TL olan komutların 108, 120 ve 180 ay taksitle satışa sunulduğunu kaydetti.

        Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, konutlardan dolayı TOKİ ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Temel sıkıntının yap-satçılar ile yaşandığına değinen Başkan Arslan, işin ekonomik yönüne vurgu yaptı. Ağrı'da yeni yapılaşma ile göçü durdurmayı hedeflediklerini belirten Arslan, TOKİ fiyatlarının vatandaşın alım seviyesinde olmasını istedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.