1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 'Torbacı'ların Aracından 3 Bin Adet Uyuşturucu Hap Çıktı
Torbacıların Aracından 3 Bin Adet Uyuşturucu Hap Çıktı

'Torbacı'ların Aracından 3 Bin Adet Uyuşturucu Hap Çıktı

Denizli’den İstanbul’a gelerek uyuşturucu madde alan ve satmak için Denizli’ye geri döndükleri iddia edilen 2 şahıs, Narkotik ekipleri ile trafik polislerinin yaptığı ortak uygulamada yakalandı.

A+A-

Denizli’den İstanbul’a gelerek uyuşturucu madde alan ve satmak için Denizli’ye geri döndükleri iddia edilen 2 şahıs, Narkotik ekipleri ile trafik polislerinin yaptığı ortak uygulamada yakalandı. Şahıslardan 3 bin adet extacy ismi verilen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi ekiplerince, Deniz’lide ikamet eden ve bulundukları ilde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 şahsın, İstanbul’dan uyuşturucu madde temin edip, satmak amacıyla Denizli’ye götüreceğine dair duyumlar alan emniyet güçleri harekete geçti. Narkotik polisleri takibe aldıkları aracı trafik ekiplerinin de desteğiyle durdurdu. Araçta yapılan aramalarda 3 bin adet extacy ismi verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca olayla ilgili olarak 'torbacı' diye tabir edilen sokak satıcıları İbrahim D.(27) ve Şevket Ç.(25) gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıslar öğle saatlerinde adli mercilere sevk edildi. CİHAN

'Torbacı'ların aracından 3 bin adet uyuşturucu hap çıktı

'Torbacı'ların aracından 3 bin adet uyuşturucu hap çıktı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.