1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Toros Eğitim Kurumları Yeni Kolejini Kepez’de Açıyor
Toros Eğitim Kurumları Yeni Kolejini Kepez’de Açıyor

Toros Eğitim Kurumları Yeni Kolejini Kepez’de Açıyor

Antalya’da eğitim-öğretim gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Toros Eğitim Kurumları, yeni kolejini Kepez’de açıyor.

A+A-

Antalya’da eğitim-öğretim gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Toros Eğitim Kurumları, yeni kolejini Kepez’de açıyor.

Antalya’da 20 yıldır adını akademik, kültürel başarıları, sosyal imkanları ve olimpiyat-proje çalışmalarıyla duyuran Toros Eğitim Kurumları, yeni kolejini Kepez’in Varsak bölgesinde Ayanoğlu Mahallesi'nde açıyor. Yoğun talep üzerine özellikle Varsak semtinde açılan ve 500 kişilik kapasitesi olan kolej, ilkokul ve ortaokul düzeyinde hizmet verecek. Feriha Öpçin Koleji, Toros Eğitim Kurumları’nın Antalya merkezindeki 8. okulu oldu.

Yeni kolejde de yine Toros Eğitim Kurumları’nın bütün imkanlarının seferber edileceği belirtildi. Diğer Toros Kolejleri gibi burada da zenginleştirilmiş eğitim programı projesi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, yeteneklerin keşfi, olimpiyat çalışmaları, yaz-kış okulları, değerler eğitimi hayata hazırlık projeleri gibi birçok alanda çalışmalar yapılacak. Öte yandan kolejin diğer bir özelliği de müzik ve beden eğitimi derslerinde branşlara ayrılarak profesyonel eğitim verilecek olması. Kolej müdürü Fatih Şahan bu durumu şöyle anlattı: “Mesela bir öğrenci müzik dersinde gitar, bağlama, keman, piyano gibi yan branşlarda profesyonel eğitim alabilecek. Bunun yanında beden eğitimi dersinde de bunun gibi branşlarda profesyonel eğitim verilecek.”

AYDA 500 LİRA TAKSİTLE ÖZEL OKUL İMKANI

Çocuğunu özel okulda ve Toros Kolejleri’nde okutmak isteyen memur, öğretmen ve orta düzeyli geliri olan vatandaşlar için kurulmuş olan kolej, ayda 500 lira taksitle bu imkanı sağlayacak.
Toros Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yücel Bozkurt, kurumlarının milletin nazarında çok güzel bir yerde olduğunu söyledi. Okullara çok ciddi bir teveccühün olduğunu ifade eden Bozkurt, “İsteğe binaen böyle bir okul projesi ortaya çıktı. Ahlaklı, ilimli nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Vatana millete ve Antalya’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Bozkurt, Toros Eğitim Kurumları’nın SBS’deki başarısını 2010’da 5, 2011'de 7, 2012'de 5 öğrencisi 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan öğrencileri ile gösterdiğini aktardı.
CİHAN

Toros Eğitim Kurumları yeni kolejini Kepez’de açıyor

Toros Eğitim Kurumları yeni kolejini Kepez’de açıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.