1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Trabzonspor’un Yeni Yönetimi Görevi Devraldı
Trabzonspor’un Yeni Yönetimi Görevi Devraldı

Trabzonspor’un Yeni Yönetimi Görevi Devraldı

Trabzonspor kulübünün, 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen yeni yönetimi görevi devraldı.

A+A-

Trabzonspor kulübünün, 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılan olağanüstü genel kurulunda seçilen yeni yönetimi görevi devraldı. Eski yöneticiler, yeni yönetimin törene geç kaldığı gerekçesiyle salondan ayrıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törene, Trabzonspor’un eski asbaşkanı Nevzat Şakar ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, genel kurulda görev yapan divan kurulu üyeleri, kurulların yöneticileri ile yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saat 11.00’de yapılacağı duyurulan törene Başkan İbrahim Hacosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin zamanında gelmediği gerekçesiyle Asbaşkan Nevzat Şakar ve diğer yöneticiler, 20 dakikalık beklemenin ardından kulüpten ayrıldı. Şakar, salondan ayrılmadan yaptığı açıklamada, yeni seçilen başkan Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunu tebrik edip, başarılar diledi. Trabzonspor’un her zaman yanında oldukların ifade eden Şakar, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bir süre sonra salona gelmesiyle de mazbata töreni gerçekleştirildi. Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, 67. kongrenin Trabzonspor için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Trabzonspor'un büyük takım olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “Yenilmez denen takımları yenerek Türkiye’nin gururu olmuştur. Bizim hedefimiz bu büyük takımı, iyi bir aile ortamı oluşturup, daha büyük başarılar yakalaması adına mücadele etmektir. Bu konuda bugüne kadar sergilemiş olduğumuz tutum ve davranışları bundan sonra Trabzonspor kulübüne yakışır şekilde eyleme dönüştürmenin zamanıdır. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Camianın birlik ve bütünlüğe ihtiyacı olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, “Biz Trabzonspor başkanı olabiliriz ama Trabzonspor sevdalılarının ve ahlaklı Türk futbolu ailesinin hizmetkarı olarak çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu anlayışla kulübümüzün başarıları yakalaması adına önce ilkeli duruş sonra da sportif başarıyı yakalayacağımıza eminiz. Bu konuda özveriyle çalışıp Trabzonspor’u özlenen, beklenen hedefleri taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübün 15. başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, daha sonra mazbatasını genel kurulun divan başkanlığını da yapan Suat Hacısalihoğlu’nun elinden aldı. Hacısalihoğlu da yeni başkan ve yönetimine başarılar diledi.

Daha sonra, bordo-mavili kulübün yeni yönetimi, İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında ilk toplantısını yaptı.
CİHAN

Trabzonspor’un yeni yönetimi görevi devraldı

Trabzonspor’un yeni yönetimi görevi devraldı

Trabzonspor’un yeni yönetimi görevi devraldı

Trabzonspor’un yeni yönetimi görevi devraldı

Trabzonspor’un yeni yönetimi görevi devraldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.