1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trafik Kazasında Ölen Karı Koca Toprağa Verildi
Trafik Kazasında Ölen Karı Koca Toprağa Verildi

Trafik Kazasında Ölen Karı Koca Toprağa Verildi

Sakarya'da trafik kazasında ölen İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Behçet (50) ve eşi İlmihan Ersoy, toprağa verildi. Ersoy çiftinin cenazeleri, yak...

A+A-

Sakarya'da trafik kazasında ölen İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Behçet (50) ve eşi İlmihan Ersoy, toprağa verildi.

Ersoy çiftinin cenazeleri, yakınları tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Yeniormanköy'e getirildi. Cenazelerin baba ocağına getirilişinde büyük acı yaşandı. Genç yaşta trafik kazasında hayatını kaybeden Ersoy çiftinin ailesi, yakınları ve eğitim camiası gözyaşlarına boğuldu. Behçet Ersoy'un babası emekli öğretmen İlhami ile kardeşi Cevdet Ersoy taziyeleri kabul etti.

Cenaze töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, çok değerli bir personeli kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Trafik terörünün aramızdan aldığı çalışma arkadaşımız Behçet Ersoy ve eşine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milli eğitim camiasına başsağlığı ve sabır dilerim." dedi.

Cenazeler, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, Düzce Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, ilçe milli eğitim müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, milli eğitim çalışanları, Ersoy ailesinin yakınları ve kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı cenaze töreni ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Çevre yolunda dün meydana gelen kazada, Karakamış kavşağından Kuzey Terminali yönüne giden Behçet Ersoy yönetimindeki 54 HA 070 plakalı otomobil, H.Y.'nin kullandığı TIR'ın çarpması sonucu kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atmış, karşı yöne geçen otomobile Yusuf Mut'un kullandığı 34 MUT 57 plakalı otomobil çarpmıştı. Kazada, ters dönen otomobilde Behçet ile eşi İlmihan Ersoy ölmüş, çocukları Talha Yağız yaralanmıştı. Ersoy çiftinin üç çocukları bulunuyordu.

TIR ŞOFÖRÜ CEZAEVİNE KONULDU

Öte yandan, kazaya neden olduğu öne sürülen ve kaçtıktan sonra polise teslim olan TIR şoförü H.Y., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. H.Y, Ferizli L Tipi Cezaevi'ne konuldu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.