1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trafikte Yanan Aracı Toma Söndürdü
Trafikte Yanan Aracı Toma Söndürdü

Trafikte Yanan Aracı Toma Söndürdü

Bursa'da, Taksim Gezi Parkı olaylarında tartışma konusu olan 'Toplumsal Olaylar Müdahale Aracı' (TOMA), seyir halindeyken yanmaya başlayan araca müdahale etti.

A+A-

Bursa'da, Taksim Gezi Parkı olaylarında tartışma konusu olan 'Toplumsal Olaylar Müdahale Aracı' (TOMA), seyir halindeyken yanmaya başlayan araca müdahale etti. TOMA'nın yanan araca müdahalesi mobese kameraları tarafından görüntülendi.

Bursa-Ankara yolu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası yakınlarında seyreden LPG'li otomobil, bir anda yanmaya başladı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede tüm aracı sardı. Çevredeki vatandaşlar durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İsmi öğrenilemeyen sürücü son anda araçtan inerek kurtulmayı başarırken yangına ilk müdahale Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerce yapıldı. Yolu trafiğe kapatan Çevik Kuvvet polisleri, gerekli güvenlik önlemleri aldıktan sonra yangına TOMA ile müdahale etti. Daha sonra ikinci TOMA ile birlikte olay malline gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı.TOMA'nın müdahalesi mobese kamerası ve bir amatör kamera tarafından kaydedildi. CİHAN

Trafikte yanan aracı TOMA söndürdü

Trafikte yanan aracı TOMA söndürdü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.