1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Transfer yok!
Transfer yok!

Transfer yok!

Devra arasında alınacak futbolcunun takıma katkı sağlayacağına inanmadığını belirten Duygun Yarsuvat, Yanal için de "6 ay ya da 1 sene sonra gelebilir" dedi.

A+A-

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, TRT Spor'a takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ocak'ta transfer yapmayı düşünmediklerini dile getiren Yarsuvat, "Albayrak ve Dürüst'ten bir talep gelirse, programımıza alırız. Ancak bana göre Ocak ayında alınan futbolcu yanlış transferdir. Çünkü kulüpler oyuncularını elden çıkarmaya çalışır" diye konuştu. Teknik direktör konusuna değinen Duygun Yarsuvat sözlerini şöyle sürdürdü: 

ALLAH BİZE, BİZ FUTBOLCULARA!
"Prandelli ile devam edeceğiz. Teknik heyetin bırakma gibi bir niyeti yok. Futbolun başındaki yöneticilerimizde de böyle bir niyet yok. Bu yönde çıkan söylentiler takımın motivasyonunu bozuyor. Ersun Yanal yakıştırması yapılıyor. 6 ay ya da 1 sene gelebilir. Ama şu an için adı geçmedi." Başkan Yarsuvat "Futbolcuların parası ne zaman ödenecek?" sorusuna ise, "Allah bize, biz onlara. Temin etmek için her gün sokaklarda dolaşıyoruz" cevabını verdi. 

TERİM SOYUNMA ODASINA ALMAZ
Yarsuvat'ın diğer konulardaki açıklamalardan satır başları şöyle: 
 Federasyonla zıtlaşmaya gitmek normal değil. Başkan Riva'da çok güzel şeyler yapmış. Çok memnunum ziyaretten. 
 Soyunma odasında herkes gergindir. Öyle bir ortamda yöneticinin ne işi var soyunma odasında? Streslerini daha da arttırmak için mi? Esasında iyi teknik direktörler buna müsaade etmez. Mesela Fatih Terim... Çok başarılı bir teknik adamdır. Böyle şeylere asla izin vermez. 

MAYIS AYINDAN SONRA YOKUM
 Kaptanlıkla ilgili bana kimse bir şey söylemedi. Selçuk, Florya'daki yemekte kaptan olarak yanımdaydı. 
 Formaların kaybolması Ünal Aysal'ın sorumluğunda olan bir şeydir. Bu soruşturma devam edecek. Bir tır dolusu formanın kaybolmuş olması çok büyük bir olay. 
 Beni seçenler, Mayıs ayına kadar göreve getirdi ve ben sözümden dönmem.Adnan Öztürk çok sevilen, bir kardeşimizdir. Onun gibi başkaları da var. Daha da olacaktır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.