1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. TRT sunucusu Seval Akbaba kanserle savaşını kaybetti
TRT sunucusu Seval Akbaba kanserle savaşını kaybetti

TRT sunucusu Seval Akbaba kanserle savaşını kaybetti

TRT Türk'te ekranlara gelen Sokak Lezzetleri programının sunucusu Seval Akbaba (39) kansere karşı verdiği yaşam mücadelesini kaybetti

A+A-

Akbaba, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nden mezun olduktan sonra Zonguldak'ta bir köy okulunda bir buçuk yıl müzik öğretmenliği yapmıştı. Akbaba, bir yemek programındaki tarifleri ilgi çekince televizyon dünyasına adım atmıştı. Akbaba, yaklaşık 2 ay önce de İnstagram sayfasından sağlığı ile ilgili bilgi vermişti..

TRT 1'de yayınlanan Sokak Lezzetleri programının sunucu Seval Akbaba, kanserle olan yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti. Ekranların güzel sunucusu hayata veda etti. Seval Akbaba'nın vefat haberini yapımcı arkadaşı Tunahan İlbars duyurdu. Tunahan İlbars Facebook hesabından Seval Akbaba'nın fotoğrafını paylaştı.

 

Tunahan İlbars paylaşım notunda: "Bundan bir kaç yıl önce girdi hayatıma. Önce sunucumdu... Sonra, dostum, can yoldaşım, sırdaşım ve kardeşim oldu. Bugün o kardeşimi kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyorum... Bir çok insan için öldükten sonra arkasından güzel şeyler söylenir. Kimi doğrudur, kimi abartıdır. Ancak Seval, şu üç günlük dünyada tanıdığım en temiz, en dürüst ve en iyi insanlardan biriydi. 'Kanatsız melek' tanımı en çok O'na yakışırdı. Belki de bu kirli dünya O'nun gibi melek ruhlu birine fazla geldi. Söylenecek, anlatacak o kadar çok şey var ki... Velhasıl seni hep bu fotoğraftaki gibi hatırlayacağım güzel arkadaşım. O sıcacık, içten, gülen gözlerinle... Hayatımıza hep güzel şeyler kattın, yüce Rabbim de ahirette sana nice güzellikler nasip etsin... Seni çok seviyorum..." ifadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.