1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Tso Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a Tepki
Tso Başkanı Tetikerden Posbıyıka Tepki

Tso Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a Tepki

Zonguldak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, kendilerini yağcılıkla suçlayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a tepki gösterdi.

A+A-

Zonguldak Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yaşar Tetiker, kendilerini yağcılıkla suçlayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a tepki gösterdi. Tetiker, "Asıl ihaneti Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptı." dedi.

Basın toplantısı düzenleyen Tetiker, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın TSO yönetimini yağcılıkla suçlamasına cevap verdi. Tetiker, "Bizim gerek sac tüccarları ve gerekse sanayicilerimizle ilgili çalışmalarımız süratle devam ediyor. Bunun tabi en önemli lokomotifi Erdemir, Bir üçgen çizdiğinizde tepe noktasında Erdemir var. B noktasında finansman, c noktasında da Pazar var. Bizde Erdemir var. Pazar var. Fakat finansman noktasında sıkıntımız vardı. Önümüzdeki hafta bankacılarla yapacağımız toplantıda bu sorunları büyük ölçüde aşacağımızı umut ediyorum. Zaten aşmamamız için hiçbir neden yok. Dün sayın belediye başkanı yapmış olduğu toplantıda Kdz. Ereğli TSO’yu yağcılıkla suçluyor. Şimdi bu basit bir kelime ama bize yakıştırılacak bir kelime değil. Ereğli’de Yaşar Tetiker’in geçmişini herkes bilir. Şimdi terminal binasını şehir dışına taşıyamamış bir belediye başkanısın. 200 hektarlık OSB’yi devreye vermiş bir insan var, Yaşar Tetiker var karşında senin. Sen bu insanı yağcılıkla itham ediyorsun. Bu insan eğer yağcı olsaydı şimdiye kadar bu hizmetleri getiremezdi." diye konuştu. CİHAN

TSO Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a tepki

TSO Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a tepki

TSO Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a tepki

TSO Başkanı Tetiker'den Posbıyık'a tepki

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.