1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tunceli'de 'Gezi Parkı' Eylemleri
Tuncelide Gezi Parkı Eylemleri

Tunceli'de 'Gezi Parkı' Eylemleri

Tunceli'de, 'Gezi Parkı' eylemcilerine destek amacıyla düzenlenen gösteride bazı şahıslar kent merkezinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu'na taş ve sopalarla saldırıda bulundu.

A+A-

Tunceli'de, 'Gezi Parkı' eylemcilerine destek amacıyla düzenlenen gösteride bazı şahıslar kent merkezinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu'na taş ve sopalarla saldırıda bulundu. Polisin tazyikli su ve biber gazı kullandığı olaylar saatlerce sürdü.

Tunceli'de dün akşam saatlerinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir araya gelen yaklaşık 400 kişilik grup, burada alkış ve sloganlarla Taksim'de yaşanan olayları protesto etti. Protesto esnasında bazı göstericiler kaldırım taşlarını sökerek kent merkezinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu ile güvenlik önlemi alan TOMA polis araçlarına attı.

Polisin tazyikli su ve biber gazıyla müdahale ettiği grup, yollara barikat kurarak polise taşlarla karşılık verdi. Saatlerce süren gerginlik vatandaşların araya girmesiyle sona erdi. Polis, bazı şahısları gözaltına aldı. CİHAN

Tunceli'de 'Gezi Parkı' eylemleri

Tunceli'de 'Gezi Parkı' eylemleri

Tunceli'de 'Gezi Parkı' eylemleri

Tunceli'de 'Gezi Parkı' eylemleri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.