1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Turabi'nin resmi Acun'u şoke etti!
Turabinin resmi Acunu şoke etti!

Turabi'nin resmi Acun'u şoke etti!

Survivor All Star'da söylediği sözler ve yaptığı hareketlerle dikkat çeken Turabi yine rahat durmadı!

A+A-

Survivor All Star gönüllüler takımında Turabi Çamkıran ada konseyi elemesinde yine rahat durmadı ve 'şeytan resmiyle' gecenin olayına imza attı. Acun Ilıcalı oy pusulasını eline aldığında şoke oldu.

Turabi ada konseyindeki oylama sırasında önce bildik 'özlü' sözlerinden birini okuyup 'Sev diyor babam ayıp değil! Tamam da babam herkes senin gibi adam değil" dedi. Ardından da elenmesi için adını yazdığı kişinin kağıdını kameraya tuttu.

Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını açıklamak için kağıtları açarken Turabi'nin çizimi eline gelince şoke oldu. Yüzünün rengi bir anda değişirken ne diyeceğini bilemedi. Turabi'ye bir bakış attı ve kameraya 'şeytan çizimini' tuttu.

Turabi Çamkıran Hasan'ı neden 'şeytan' gibi çizdiğini 'kötü bir karakterin var kardeşim şeytanı çizdim, iyi görünmeye çalışıyorsun kafana melek amblemini çizdim. Bir öylesin bir böylesin alnına da soru işareti çizdim. Yani masken belli değil kardeşim' diyerek izah etmeye çalıştı.

Hasan konseyde 'şeytan' olarak çizilmiş resmi görünce dondu kaldı. Diğer yarışmacıların gülüşmeleri ise ilginçti. Hasan resimle ilgili olarak 'Konseyde gördüklerimden sonra şunu söylüyorum. Denize düşsem Turabi 'ye sarılmam' dedi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.