1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Turhal Kaymakamlık Kupası'nı Kaf-der Aldı
Turhal Kaymakamlık Kupasını Kaf-der Aldı

Turhal Kaymakamlık Kupası'nı Kaf-der Aldı

Turhal Kaymakamlığı ile Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize etmiş olduğu her yıl geleneksel olarak yapılan 'Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası' sona erdi.

A+A-

Turhal Kaymakamlığı ile Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize etmiş olduğu her yıl geleneksel olarak yapılan 'Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası' sona erdi.

Resmi ve özel kurumlarla birlikte 19 takımın katıldığı turnuva, Turhal Mehmet Uzun Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvada Turhal Kafkas Derneği (KAF-DER), turnuvanın en önemli karşılaşması olan birincilik maçında Şeker Fabrikası Voleybol Takımı'nı yenerek ilçe birincisi oldu.

İlçede kurumlar arası diyalogun artması, sporun daha geniş kitlelere yayılması amacıyla her yıl Kaymakamlık Voleybol Turnuvası düzenlediklerini belirten İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, turnuvanın kardeşlik, birlik, beraberlik içinde sürdüğünü ve bu şekilde sonlandığını söyledi. Turnuvanın çok zevkli ve çekişmeli geçtiğini hatırlatan Kaymakam Kadiroğlu, şöyle konuştu:

"Bu yılki turnuvaya yoğun bir ilgi oldu. Amacımız kurumlar arasında birlik beraberlik ve kaynaşma sağlamaktır. Gördüğümüz kadarıyla bu müsabakalar vesilesiyle kurumlar ve kişiler arasında kaynaşma olmaktadır. Bu da bizleri ayrıca sevindirdi. İlçedeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere Kaymakamlık olarak ağırlık vermeye çalışıyoruz. Yapılan bu etkinliklerden kişiler ve kurumlar oldukça memnun. Zaten bu müsabakaları geleneksel hale getirdik. Her yıl yapıyoruz. Karşılaşmalar zevkli, çekişmeli ve dostane geçiyor.”

Sporda kazanmanın yanında sportmence yarışmanın da önemine değinen Kadiroğlu, "Kazanmak, şampiyon olmak tabi ki çok güzel ama daha önemlisi ve daha güzeli, sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu bilerek sportmence mücadele etmektir. Kaymakamlık Kupası'nda 19 takımımız mücadele etti. Bu kadar katılımın yüksek olması gerçekten Turhal ve spor adına güzel bir olaydır. Bizler maçları izlerken, takımlarımız da sahada mücadele ederken büyük keyif aldık. Ben tekrar birinci olan takımımızı tebrik ediyor, diğer takımlara da önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Turhal Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Amaçlarının bu tür etkinliklerle kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu açıklayan Turhal Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ümit Özkayıt ise turnuvanın beklentilerinin üzerinde ilgi görmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm takımları tebrik etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.