1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Türk Kumaşları New York’ta Görücüye Çıkıyor
Türk Kumaşları New York’ta Görücüye Çıkıyor

Türk Kumaşları New York’ta Görücüye Çıkıyor

New York’ta düzenlenecek Texworld USA NY 2013 ve Premiere Vision New York 2013 fuarlarında Türk firmaları boy gösterecek.

A+A-

New York’ta düzenlenecek Texworld USA NY 2013 ve Premiere Vision New York 2013 fuarlarında Türk firmaları boy gösterecek. Moda dünyasının prestijli etkinliklerinden biri olan, 15-16 Ocak 2013 tarihlerindeki Premiere Vision New York Kumaş Fuarı’na katılacak olan Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), Türk firmalarının 2013-2014 sezonunda trendi belirleyecek ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 18’i millî olmak üzere 22 firmayla İtalya’dan sonra en yüksek katılımı sağlayan ülke olan Türkiye, fuarda hem ürünleri hem de katılımcı sayısıyla dikkat çekecek. Bursa’dan da beş firmanın katılacağı fuarda UTİB, "Business Lounge" etkinliğiyle yer alacak.

TEXWORLD USA NY 2013’E 11 TÜRK FİRMASI KATILACAK

14-16 Ocak 2013 tarihlerinde New York’ta yapılacak bir diğer etkinlik ise Kuzey Amerika pazarına hitap eden en büyük hazır giyim fuarlarından Texworld USA NY 2013 Uluslararası Hazır Giyim Kumaşları ve Aksesuarları Fuarı. "Turkish Fashion Fabric" konseptiyle ziyaretçilerini karşılayacak olan UTİB, 21 metrekarelik stant alanıyla yer alırken fuara ayrıca 10’u millî olmak üzere 11 Türk firması katılacak.

ABD pazarını 2013 yılında çok önemsediklerini ve burada çeşitli organizasyonlar düzenleyeceklerini belirten UTİB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, “Türk tekstilcileri, moda pazarının tüm segmentlerini ve koleksiyonlarını daha yakından görme imkanı yakalayacak. Ayrıca birçok ünlü markaya sahip Amerikan pazarını gözlemlerken alıcılarla da görüşme imkanına sahip olacaklar. Tekstil sektörünün gelecek planlarının belirlenmesinde, bu fuarlar büyük önem arz ediyor. Tekstilcilerimizin kendi profesyonel ağlarını güçlendirmesi bakımından da önemli fırsatlar sunuyor.” dedi. Fuarların 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonlarının belirlenmesinde önemli olduğunu vurgulayan Burkay, “Türk kumaş sektörü olarak dünyadaki yerimiz önemli bir hal aldı. Fuarlar da Türk tekstil sektörünün tanıtımında büyük bir rol oynamakta. En prestijli firmalarla bu fuarlarda boy gösteriyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Türk kumaşları New York’ta görücüye çıkıyor

Türk kumaşları New York’ta görücüye çıkıyor

Türk kumaşları New York’ta görücüye çıkıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.