1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Türk Şoför, Gece Yarısı Evinde Saldırıya Uğradı
Türk Şoför, Gece Yarısı Evinde Saldırıya Uğradı

Türk Şoför, Gece Yarısı Evinde Saldırıya Uğradı

Almanya'nın Ludwigsburg şehrinde yaşayan Şaban Arıkan gece evine giren maskeli iki kişinin saldırısına uğradı.

A+A-

Almanya'nın Ludwigsburg şehrinde yaşayan Şaban Arıkan gece evine giren maskeli iki kişinin saldırısına uğradı. Başında yarılma olan ve vücudunun birçok yerinde morluklar tespit edilen Afyonkarahisarlı Şaban Arıkan, hastanede tedavi altında.

Maskeli iki saldırgan tarafından levye ve beysbol sopaları ile saldırıya uğradığını ifade eden Arıkan, halen hastanede müşahede altında tutuluyor.

Başında yarılma olan ve vücudunun birçok yerinde morluklar tespit edilen Şaban Arıkan olayı şöyle anlattı: “Televizyon seyrederken kanepede uyuyakalmışım. Bir ara kapının açıldığını duydum. Daha sonra birilerinin yatak odasına doğru yöneldiğini duydum. O sırada koluma bir darbe aldım. Maskeli iki kişiydi. Üç beş dakika mücadele verdim. Bu sırada kafama da bir darbe aldım sersemledim. Her şeyi duyuyorum ama hiçbir yerimi oynatamıyordum. Komşularımdan hiçbiri bana yardımcı olmadı. Adamlar ellerini kollarını sallayarak gittiler.”

Almanya’ya 2,5 yıl önce geldiğini, kamyon şoförlüğü yaptığını söyleyen Arıkan, “Hiç kimseyle benim alıp veremediğim yok. Kimseden de şüphelenmiyorum. Ama içeriye girenler son derece profesyonellerdi, evin içini bilen veya tanıyan kişilerdi.” dedi.

Ludwigsburg Emniyet Teşkilatı, olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatıldığını bildirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.