1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkçenin Çocukları, Kocaeli'nde Güllerle Karşılandı
Türkçenin Çocukları, Kocaelinde Güllerle Karşılandı

Türkçenin Çocukları, Kocaeli'nde Güllerle Karşılandı

11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin Kocaeli Etkinliği'ne katılacak çocuklar, kente gelişlerinde güllerle karşılandı.

A+A-

11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin Kocaeli Etkinliği'ne katılacak çocuklar, kente gelişlerinde güllerle karşılandı. Ramada Otel'de dinlenen öğrenciler, akşam İsmet Paşa Stadyumu'ndaki etkinliğe katılacak.

Kocaeli, Türkçenin Çocukları'na ikinci kez ev sahipliği yapacak. Geçen yıl İsmet Paşa Stadyumu'nda yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla başlayan Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Kocaeli İl Etkinliği, bu yıl da büyük ilgiyle karşılandı. Anadolu'ya çıkarma yapan turne gruplarından 2'ncisi Kocaeli'ne geldi. 11. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali'nin Kocaeli etkinliği, bugün saat 21.00'da İsmet Paşa Stadyumu'nda yapılacak. 25 ülkeden 75 öğrencinin katılacağı programa sunucu olarak Melih Gümüşbıçak renk katacak. Endenozya'dan Aranda Nabilla Kusumasarı ile Mısır'dan Sara Galid adlı kız öğrencileri sunucu yardımcıları olarak görev alacak.

Öte yandan, etkinliğin davetiyeleri NT Mağazaları'ndan temin ediliyor. Olimpiyata vatandaşların katılımının daha rahat sağlanması için ring seferleri düzenlenecek. Programa katılma imkanı bulunmayan vatandaşların olimpiyatı televizyonlardan canlı olarak izleyebilecek.
CİHAN

Türkçenin Çocukları, Kocaeli'nde güllerle karşılandı

Türkçenin Çocukları, Kocaeli'nde güllerle karşılandı

Türkçenin Çocukları, Kocaeli'nde güllerle karşılandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.