1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türkiye karanlık güçlerle mücadeleye devam edeceğiz
Türkiye karanlık güçlerle mücadeleye devam edeceğiz

Türkiye karanlık güçlerle mücadeleye devam edeceğiz

Adalet Bakanı Bozdağ,"Bölücü terör örgütü, FETÖ, diğer terör örgütleri ve bunlara maddi, manevi destek veren bütün karanlık güçlerle Türkiye, mücadelede kararlıdır" dedi.

A+A-

Adalet Bakanı Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Şırnak'ın Cizre  ilçesindeki terör saldırısını yapanları ve bu saldırı emrini veren bölücü terör  örgütünü lanetlediğini belirtti.Saldırıda şehit olan polisler ile vatandaşlara Allah'tan rahmet, şehit  ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar dileyen Bozdağ, şunları kaydetti: "Bölücü terör örgütü, FETÖ, diğer terör örgütleri ve bunlara maddi,  manevi destek veren bütün karanlık güçlerle Türkiye, mücadelede kararlıdır. Terör  örgütleri, onları kullanan karanlık güçler, amaçlarına ulaşamayacaktır. Türkiye,  her şeye rağmen terörü de yenerek yoluna devam edecektir."

Öte yandan Adalet Bakanı BEKİR BOZDAĞ,İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan İrfan Fidan’ı ziyaret etti.  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan İrfan Fidan’ı ziyaret etmek üzereÇağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.  Adliyenin protokol kapısına gelen Bakan Bozdağ’ı, Başsavcı İrfan Fidan ile Başsavcı vekilleri ve İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan karşıladı. Kendisine karşılayan Başsavcı vekilleriyle tokalaşan Bakan Bozdağ, “Hayırlı olsuna geldim sayın Başsavcımıza. Bir şey yok” diyerek adliyeye giriş yaptı.

Yaklaşık yarım saat Başsavcı İrfan Fidan ile görüşen Bakan Bozdağ, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, “İstanbul Cumhuriyet başsavcımız İrfan Fidan’a hayırlı olsun ziyareti için geldim. Yeni atanmıştı. fırsat bulup kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelememiştim. Hayırlı olsun ve başarı dileklerimi ilettim. Şimdi de ayrılıyorum” dedi. Basın mensuplarının sorularını almayan Bakan Bozdağ, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılışına katılmak üzere adliyeden ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.