1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Türkiye’de Bir İlk Gerçekleştirildi
Türkiye’de Bir İlk Gerçekleştirildi

Türkiye’de Bir İlk Gerçekleştirildi

Şanlıurfa Platformu tarafından Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen 'MESLEĞİNDE EN İYİLER' seçildi.

A+A-

Merkezi Ankara’da bulunan Şanlıurfa Platformu tarafından gerçekleştirilen "Mesleğinde En İyiler"  programında ödüller sahiplerini buldu.

Şanlıurfa GAP Tarımsal Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen ödül töreni çok büyük bir kalabalığa sahne oldu. Salon doldu taştı. Davetlilerin bir kısmı salon dolduğundan içeri giremedi.

Ödül törenine başta siyasiler olmak üzere, bürokratlar, STK'lar, iş adamları, ödül alanların yakınları, basın temsilcileri, meslek odaları başkanları katıldı.

Mesleğinde en iyiler arasında Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Avukat Mustafa Hartavi,Mimar Uğur Beyazgül, Ömer Kapaklı, İbrahim Toru, Ahin Güneş , Abdullah Cengiz’ de vardı.

Şanlıurfa Platformu Genel Başkanı Habip Çadırcı konuşmasında şunları söyledi: “Türkiye’de ilk defa Şanlıurfa platformu tarafından gerçekleştirilen'MESLEĞİNDE EN İYİLER' ödül töreni  veAnkara yerine Şanlıurfa'da yapılmaktadır. Bilindiği gibi birçok kuruluş ve STK yılın enleri adı altında programlar yapmaktadır. Hiçbir araştırma yapmadan keyfi bir uygulama yaparak isimler belirlemektedirler.

Ama biz öyle yapmadık. Biz mesleğinde en iyileri seçerken hiçbir müdahalemiz olmadı.İsimleri ilgili meslek odalarından ve STK'lardan aldık.

'MESLEĞİNDE EN İYİLER' i seçebilmek ,fark edebilmek önemli olduğu kadar 'EN' olmak ta önemlidir. Ama bu en olmak insana gurur verdiği kadar da sorumluluk yükler. Dilerim bu yılın mesleğinde en iyiler olarak seçilen bu arkadaşlarımızın ardındaki halk takdir ve rızası, hakkın takdir ve rızasına dönüşsün.

Yıldız ve yıldızlar ancak kendilerini görebilen, fark edebilen onları görünce mutluluk duyabilen insanlar varsa güzeldir.  En iyi olmak mutlak surette iyilerin içinde olmayı gerektirir.

Bizler ödüllendirmede iltifatlı konuşmada biraz ketum bir toplumuz. Onun için Şanlıurfa Platformu’nun başlattığı bu yol gelişsin, genişlesin diyorum. Birbirimizle güzel şeyler konuşalım, birbirimizin başarılarıyla gurur duyalım. Bu tip törenler yaygınlaşsın ve çoğalsın. Hayatta olanlara her zaman minnettar olduğumuzu ifade edelim.

Doğup büyüdüğümüz, ailelerimizin yaşamakta olduğu, dönüp yaşamayı arzu ettiğimiz Şanlıurfa’nın parlak günlere ulaşmasını istiyoruz.Şanlıurfa Platformu olarak Şanlıurfa’mıza hizmet için yola çıktık. Çalışmalarımızın merkezine Şanlıurfa’ yı ve Şanlıurfalı’ yıkoyduk.Bir nebze olsun memleketimize katkımız olursa ne mutlu bize.Ödül alan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum,dedi.

Başkan ÇADIRCI, konuşmasının son bölümünde, son zamanlarda yaşanan olaylarda bazı vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesi nedeniyle program akışında yer alan müzik programının kaldırıldığını açıkladı.

İşte 'MESLEĞİNDE  EN   İYİLER'

Av.MustafaHartavi AVUKAT

İ.RafetYılmazoğlu MALİ MÜŞAVİR

Ömer Belit KUYUMCU

Metin İlci EĞİTİMCİ

Necmettin Sağlam ELEKTRİKÇİ

B.Sıtkı Budak DEMİRCİ

Mehmet İnci BERBER

Salih İmamoğlu LOKANTACI

Numan Tuğbay TERZİ

Yusuf Toprak FIRINCI

Ömer Kapaklı TV PROGRAM YAPIMCISI

İ.HalilHaktankaçmaz MUHTAR

Talat Akay GAZETECİ

İbrahim Toru İŞADAMI

Orhan Kayışbacak FOTOĞRAFÇI

Ahin Güneş GİRİŞİMCİ

Abdullah Cengiz MUHABİR

Halil Yıldı KUNDURACI

Suat Demirbilek KASAP

Vildan Polat KADIN GİRİŞİMCİ

Uğur Beyazgül MİMAR

Mahmut Barut GENÇ GİRİŞİMCİ

Cevahir Asuman Yazmacı TURİZM İŞLETMECİSİ

M.EminPalalıoğluBAKIRCI

İbrahim Dağdeviren ZİRAAT MÜHENDİSİ

Şükrü Özdemir DİN GÖREVLİSİ

Mehmet Ekinci Belediye Başkanı ŞANLIURFA PLATFORMU ÖZEL ÖDÜLÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.