1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TUSKON'da ikinci dalga geldi!
TUSKONda ikinci dalga geldi!

TUSKON'da ikinci dalga geldi!

TUSKUN'da ikinci dalga gündeme bomba gibi düştü. Gözaltı kararı verilen 18 kişi arasında ünlü işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu da var!!

A+A-

İstanbul polisi, sabah saatlerinde dün başlatılan TUSKON operasyonunun devamı için harekete geçti. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyona diğer birimler de destek veriyor.

Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden sabah saat 05.00 sıralarında konvoy halinde çıkan ekipler, operasyon yapılacak 10'dan fazla adrese gitti.

İkinci TUSKON operasyonunda 18 isim için gözaltı kararı var. 18 kişi arasında Kayserili işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu’nun bulunduğu belirtiliyor.

Çıkrıkçıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, TİM Sektörler Konseyi Üyesi, TİM Sektörler Konseyi Çelik Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çelik İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak da görev yapıyor.

MAL VARLIKLARINA EL KOYMA KARARI

Habertürk'ün haberine göre, TUSKON'a  2. dalga operasyonunda hakkında gözaltı kararı verilen işadamı Mustafa Çıkrıkçıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 18 kişinin de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca malvarlığına el koyma kararı verildi. Toplam gözaltı sayısı 70'e ulaştı.

ŞÜPHELİLER ARASINDA KADINLAR DA VAR!

Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, FETÖ'ye yönelik başta Üsküdar, Bakırköy, Ataşehir ve Pendik  ilçelerinde tespit edilen 10'dan fazla adrese düzenlediği eş zamanlı operasyon  kapsamında gözaltına alınan aralarında kadınların da olduğu şüpheliler, Haseki  Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.