1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. U-20’de Şili, Mısır’ı 2-1 Yendi!..
U-20’de Şili, Mısır’ı 2-1 Yendi!..

U-20’de Şili, Mısır’ı 2-1 Yendi!..

FIFA U-20 Dünya Kupası müsabakalarında Şili ile Mısır ülkeleri Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda karşılaştı.

A+A-

FIFA U-20 Dünya Kupası müsabakalarında Şili ile Mısır ülkeleri Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda karşılaştı. Şili, Mısır’ı 2-1 yendi.

İlk yarıya iyi başlayan Mısır, 9. dakikada Mahmoud Kahraba’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu gole çevirmesiyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Mısır atakları durağanlaşırken Şili atakları hızlandı. Nitekim 24. dakikada Nicolas Castillo ceza sahasında oluşan karambolde önüne düşen topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı Şili atakları ile başladı. Angelo Henriquez 56. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu kaçırdı. Angelo Henriquez 58. dakikada yerini Christian Bravo’ya bıraktı. Mısır 63. dakikada korner köşesinden serbest vuruş kazandı. Arka tarafa yapılan ortaya Trezeget kafayı vurdu ancak top az farkla auta çıktı. Dakikalar 67’yi gösterdiğinde 2 takımda birer oyuncu değiştirdi. Mısır’da Trezeget’in yerine Saleh Gomaa, Şili’de ise Sebastian Martinez’in yerine Oscar Hernandez girdi. Şili’de ikinci yarı oyuna giren Christian Bravo, sağ kanattan gelen ortayı ayağı ile düzelttikten sonra sol köşeye bırakarak takımını 2-1 öne geçirdi. 80. dakikada ise Şilili Cristian Cuevas orta sahada Saleh Gomaa’ya yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kartla oyundan atıldı.

Uzatmaların 5 dakika oynandığı karşılaşma Şili’nin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. CİHAN

U-20’de Şili, Mısır’ı 2-1 yendi

U-20’de Şili, Mısır’ı 2-1 yendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.