1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. U20 Milli Takımı, Dünya Kupası Hazırlıklarını Sürdürüyor
U20 Milli Takımı, Dünya Kupası Hazırlıklarını Sürdürüyor

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası Hazırlıklarını Sürdürüyor

Türkiye U20 Milli Takımı, FİFA U20 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde milli futbolcular koşu ve esneklik çalışması ile başladıkları antrenmanda top kapma çalışmasının ardından t.

A+A-

Türkiye U20 Milli Takımı, FİFA U20 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Feyyaz Uçar yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde milli futbolcular koşu ve esneklik çalışması ile başladıkları antrenmanda top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı maç yaptı.

        İdman öncesi futbolculardan Ahmet Yılmaz Çalık ile Aykut Özer, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Kupada cumartesi günü El Salvador ile oynayacakları maça çok az bir süre kaldığını hatırlatan başarılı savunca oyuncusu Ahmet Yılmaz Çalık, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini belirtti. Takımın havasının çok iyi olduğunu ifade eden genç futbolcu, “Maçlarda elimizden geleni yapacağız. Bu ülke ve insanı her şeyi hak ediyor. İnşallah kupayı almak istiyoruz.” dedi.

        Kaleci Aykut Özer de çok iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Çok yetenekli futbolcular var. Takım olarak bir aile gibi olduk. Hazırlık dönemi çok iyi geçti. Maçlara çok iyi hazırlandık. Şampiyonada başarılı olacağımızı düşünüyorum ve inşallah kupayı alacağız." ifadelerini kullandı.

        C Grubu’ndaki ilk maçını cumartesi günü saat 21.00’de Hüseyin Avni Aker Stadı’nda El Salvador ile yapacak olan milli takım, son idmanını da yarın saat 18.30’da maçın oynanacağı statta yapacak. İdman öncesi milli takım antrenörü Feyyaz Uçar da bir basın toplantısı düzenleyecek.
CİHAN

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

U20 Milli Takımı, Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürüyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.