1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Üç Çocuğu Da Yurt Dışında Hizmet Veren Aile Ziyaret Edildi
Üç Çocuğu Da Yurt Dışında Hizmet Veren Aile Ziyaret Edildi

Üç Çocuğu Da Yurt Dışında Hizmet Veren Aile Ziyaret Edildi

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği temsilcileri, üç çocuğu da yurt dışında hizmet veren Hatice İnci ve Bekir İnci’yi evlerinde ziyaret etti.

A+A-

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği temsilcileri, üç çocuğu da yurt dışında hizmet veren Hatice İnci ve Bekir İnci’yi evlerinde ziyaret etti. Dernek temsilcileri, aileyi, 21 Haziran 2013 Cuma günü Özel Bahar Koleji’nde yapılacak olan 'Yurt Dışında Türk Okullarında Görev Yapan Öğretmenlerin Ailelerine Vefa' programına davet etti.

Simav Öğretmenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurullah Aydoğan ve üyelerinin Simav’ın Demirciköy beldesine gerçekleştirdiği ziyarette duygulu anlar yaşandı. Evlatlarını dünyanın dört bir tarafına gönderen eğitim gönüllülerinin ailelerini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Aydoğan, “Hatice teyzemizin üç çocuğu da yurt dışında öğretmenlik yapıyor. Bizler kendilerini, kendi annemiz gibi seviyoruz. Hatice teyzemizin çocukları önden giden atlılar oldu ve bizler de onları bir örnek olarak anlatıyoruz. Hatice teyzemizden, böyle evlatlar yetiştirdiği için Allah ondan razı olsun. Tabi hiçbir zaman evlatlarının yerini dolduramayız ama bizler de onun evlatları gibiyiz. Hatice teyzemizi çok seviyoruz.” şeklinde konuştu.

Üç çocuğu da yurt dışında hizmet veren Hatice İnci, “12 yıl önce Mesut, 11 yıl önce de Salih oğlum Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hizmet vermek için yurt dışına çıktı. Tek kızımız olan Fatma Zehra Sarımeşe de fizik öğretmeni olan eşi ile birlikte Bangladeş'de hizmet ediyor. Yalnız kalmış gibi görülüyoruz ama hiçbir zaman yalnız kalmadık. Hem yurt dışından hem de Simav ilçemizden hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar.” dedi.

21 Haziran 2013 Cuma günü Özel Bahar Koleji’nde yapılacak olan programa katılacaklarını belirten baba Bekir İnci, “Türkçe Olimpiyatları çocuklarını görünce kendimizi tutamıyor ve çok duygulanıyoruz. Ziyaretimize gelen dernek başkanı ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Zaten Simav’lı hemşehrilerimiz bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Allah hizmetlerimizi artırsın.” diye konuştu.

         CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.