1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Üç şehit üç dram
Üç şehit üç dram

Üç şehit üç dram

Hatay’da şehit düşen Trabzonlu Alper, aynı ailenin 7’nci şehidi oldu. Şehitler Selçuk Beki’nin bebeği, şehit olmadan 1 gün, Yasin Tekin’in bebeği ise 2 ay sonra dünyaya geldi.

A+A-

Üç şehit, yürek yakan üç hikâye bıraktı geride. Önceki gün Hatay'da, içinde 2 ceset bulunan bota müdahale ederken, bombalı tuzağın infilak etmesi sonrası şehit düşen er Alper Al (23), dün memleketi Trabzon'da uğurlandı. Dede Ali Sait Al "Şehit Alper Al ailemizin 7'nci şehidi" diyerek torunun tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. İzmit'te ikamet eden şehidin cenazesi Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şırnak'ta yaralandıktan sonra tedavi için GATA'ya kaldırılan Uzman Çavuş 28 yaşındaki Selçuk Beki ise 10 gün sonra yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü. Şehidin İstanbul Pendik'te oturan annesi Meryem Beki ve babası Osman Beki acı haberle yıkıldı.

3 yaşında bir çocuğu olan şehit Beki'nin önceki gün dünyaya gelen ikinci çocuğuna ise şehidin adı olan "Selçuk" isminin verildiği öğrenildi. Mardin Savur'da 15 Nisan'daki bombalı saldırıda şehit düşen Niğdeli Jandarma Astsubay Yasin Tekin'in eşi ise dün bir kız bebek dünyaya getirdi. Eşi şehit olduğunda 7 aylık hamile olan Ülkiye Tekin, kızına Eslem Miray adını verdi. (Sabah)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.