1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ücretsiz Masaj Salonu En Çok Yaşlıların İlgisini Çekti
Ücretsiz Masaj Salonu En Çok Yaşlıların İlgisini Çekti

Ücretsiz Masaj Salonu En Çok Yaşlıların İlgisini Çekti

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, özel bir firma tarafından tanıtım amaçlı açılan masaj salonu, ücretsiz olunca en çok yaşlı insanların ilgisini çekti.

A+A-

Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde, özel bir firma tarafından tanıtım amaçlı açılan masaj salonu, ücretsiz olunca en çok yaşlı insanların ilgisini çekti. Randevu alarak salondan faydalanmak isteyenlere, seans başı 40 dakika masaj yapılıyor.

Kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar baş, boyun, bel ağrısı ve bel fıtığına iyi geleceği umuduyla ücretsiz masaj salonunun yolunu tutuyor. 40 dakika süren seansı bekleyen vatandaşlara, salon görevlileri tarafından sağlıklı yaşam ile ilgili bilgi verilirken, ısınma hareketleri de yaptırılıyor. İki aydır devam eden ücretsiz masaj salonundan ilçe halkı ve firma yetkilileri de memnun.

Kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını ifade ederek, masajın kendilerine çok iyi geldiğini ifade etti. Ziya Yılmaz (67) isimli vatandaş, yaklaşık bir aydır masaj salonuna geldiğini belirterek, "Sağlık yönünden bir sürü şikayetim vardı. Yaşlılığın getirdiği bel ağrısı, romatizma, kireçleme ve kemik erimesi sorunları yüzünden çok huzursuz oluyordum. Allah’a şükür, bir aydır kızım beni buraya getiriyor. Şu an için kendimi daha sağlıklı hissediyorum. İlk zamanlar biraz zorlandım ama sonradan alıştım. Şimdi çok iyiyim. Buranın çok faydasını gördüm. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." diye konuştu.
Salona gelen diğer vatandaşlar da aynı ifadeleri kullanarak, masaj salonu sayesinde sağlıklarına kavuştuklarını ifade etti.

Firma yetkilisi Leyla Bulut ise kronik rahatsızlığı olan hastalara uygulanan masajların iyi geldiğini söyledi. Bulut, "Bel fıtığından, boyun fıtığına, şekerinden, tansiyonuna ve kolesterol rahatsızlığı olan vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Masaj yatağına yatan vatandaşlar uygulanan tekniklerle yataktan hiç kalkmak istemiyor. Özellikle bel, boyun fıtığı olan misafirlerimiz, kayropratik özelliğinden faydalanıyorlar. Ayrıca, tansiyon, şeker, kolesterolü olan misafirlerimiz de termal özelliğinden yararlanıyor. Günlük 400-500 vatandaşımızın, burada görevlilerimiz eşliğinde masaj salonumuzdaki imkanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu sayede vatandaşlarımız birçok şikayetlerinden kurtulduklarını ifade ediyor." diye konuştu.


CİHAN

Ücretsiz masaj salonu en çok yaşlıların ilgisini çekti

Ücretsiz masaj salonu en çok yaşlıların ilgisini çekti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.