1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ufuk Eğitim Kurumları, Öğrencilerini Törenle Uğurladı
Ufuk Eğitim Kurumları, Öğrencilerini Törenle Uğurladı

Ufuk Eğitim Kurumları, Öğrencilerini Törenle Uğurladı

Özel Ufuk İlköğretim Okulu, Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu ve Özel Hayat Ufuk Anaokulu düzenledikleri mezuniyet programları ile öğrencilerini uğurla...

A+A-

Özel Ufuk İlköğretim Okulu, Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu ve Özel Hayat Ufuk Anaokulu düzenledikleri mezuniyet programları ile öğrencilerini uğurladı.

Özel Ufuk Eğitim Kurumları mezuniyet programları konferans salonu ve okul bahçelerinde düzenlendi. Velilerin ilgi gösterdiği törenlerde öğrencilere ödüller verildi. Karne ve diplomalarını birlikte alan öğrenciler, okullarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.

Açış konuşmasını yapan Özel Ufuk İlköğretim Okulu Müdürü Emrullah Rüzgar, mezunların sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bir irfan yuvasının meyveleri olduğunu dile getirdi. Rüzgar, "Bugün emaneti doğru hedefe ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığımız gündür. Sizler sevginin ve hoşgörünün hava gibi, su gibi kuşattığı bir irfan yuvasının meyvelerisiniz. Şimdiye kadar sizleri hazırlamaya çalıştığımız şu hayatta hiçbir şeyin karşılıksız olmayacağının, insanın ancak çalışarak bir şeyler kazanabileceğinin şuuruna erdiniz. Yolunuz aydınlık, bahtınız açık olsun." dedi.

Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu mezuniyet programı ise okul bahçesinde düzenlendi. Öğrenci velileri ve davetlilerin katıldığı tören, slayt gösteri ile başladı. 8. sınıf öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Okul Müdürü Muhterem Kılınç, öğretmenlik hayatından örneklerle süslediği konuşmasında, "Bu beste burada bitmesin." diyerek öğrencilerinden öğretmenleri ve okulları ile gönül bağlarını bir ömür boyu sürdürmelerini diledi. Mezun olan öğrencilerin okul hayatından karelerin yer aldığı, “Sekiz Yıl Böyle Geçti” sunumu ile nostaljik bir yolculukla başlayan tören, okul korosunun söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam etti. Okul öğretmenlerinin foto montajla birer film kahramanına dönüştürüldüğü afişlerin yer aldığı slayt gösterisi alkışlandı.

Törende yıl içersinde farklı alanlarda başarılar elde etmiş öğrencilere ödüllendiri verildi. Sportif alanda 22-24 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep’te Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 2012 yılı okullar arası yıldızlar eskrim turnuvasında bayanlarda Türkiye 1.'si Asya Alara Candan, erkeklerde Türkiye 2.'si Servet Mehmet Tuluk ve Türkiye 3.'sü Yusuf İslam Yavuz; nisan ayında il genelinde yapılan performans değerlendirme sınavında 6. sınıflarda Alanya 1.'si Dilara Özeren, Alanya 4.'sü Ece Karabuğa, 7. sınıflarda Antalya 1.'si Tuğçe Demirkoparan, 8. sınıflarda Alanya 1.'si Ayşe Ece Gülen; 2011 yılında Çek Cumhuriyeti’nde 'Ülkemin kültürel değerleri' konulu resim yarışmasında dünya 2.'si olan Ahmet Selçuk ödüllendirildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.