1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci
Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Sevinci

Bursa'da 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenleri, Meslek Yüksekokulları Ortak Mezuniyet Töreni ile Hipodrom'da başladı.

A+A-

Bursa'da 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenleri, Meslek Yüksekokulları Ortak Mezuniyet Töreni ile Hipodrom'da başladı. Binlerce ailenin katıldığı etkinlikte öğrenciler, mezun olmanın mutluluğunu ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznünü birlikte yaşadı.

Törende konuşan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, mezun olan öğrencilere "Evlatlarım." diye seslendi. Uludağ Üniversitesi’nde Atatürk ilke ve inkılaplarından taviz vermeden, çağdaş eğitim standartlarında eğitim verdiklerini kaydeden Rektör Diler, öğrencilerin üniversite hayatında edindikleri bilgi-birikimden bundan sonraki yaşamlarında da faydalanmalarını tavsiye etti.

Meslek Yüksekokulu Koordinatörü Prof. Dr. Rıdvan Ezentaş ise Uludağ Üniversitesi’nde 14 meslek yüksekokulunun bulunduğunu ve bunlara bağlı 143 programda toplam 13 bin civarında öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.

Meslek yüksek okullarının mesleki eğitimde teori-uygulama bütünlüğünü sağladığını ifade eden Prof. Dr. Ezentaş, teknolojik altyapı zenginliği açısından fakültelerle rekabet edecek duruma ulaştığını belirtti. Ezentaş, mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreninde konuşmaların ardından meslek yüksekokullarında dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi.

Törenin sonunda Uludağ Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu'nun dans gösterisi ise izleyicilerin büyük beğenisini topladı.



CİHAN

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci

Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet sevinci

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.