1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ulus’ta iki kişilik mezar almış!!
Ulus’ta iki kişilik mezar almış!!

Ulus’ta iki kişilik mezar almış!!

Sevim Emre, Orhan Gencebay'ın yaptığını duyunca...

A+A-

SOZCU / Sevim Emre hayat arkadaşı Orhan Gencebay'ın yaptığını duyunca!..

Orhan Gencebay’ın hayat arkadaşı Sevim Emre, Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi. Arabesk müziğin babası Orhan Gencebay’ın Ulus’tan iki kişilik yan yana mezar aldığını öğrenince gözyaşlarına boğulduğunu belirten Sevim Emre, “Orhan ağabeyin Ulus’tan mezarlık almış; Sevim’le koyun koyuna yan yana yatayım diyerek… Bunu duyunca hüngür hüngür ağladım!” dedi.

Hayatın gelip geçici olduğunu söyleyen Sevim Emre, “Sevgiyle hayata bakarsan, herkesin de fani olduğunu düşündüğünde hırsa ne gerek var? Hiç… Yarın ne olacağımız belli mi? Bir dakika sonrası belli değil!… Orhan, bypass olmadan önce fenalaştığında altımda tuvalet üstümde pijama hemen indirdim aşağı, beş dakikanın önemi var.. Anlar çok önemli. Bak Müslüm Gürses gitti unutuldu bile… Hayat boş… ” dedi.

‘Orhan Gencebay da Sevim Emre’yi tanımadan önce çapkınlık yapmış olabilir” dediği öne sürülen Ferdi Tayfur’u telefonla aradığını belirten Sevim Emre, Tayfur’un ‘Akıllı kadın kocasına sahip çıkar… Orhan Bey de çapkınlık yapmış olabilir Sevim Hanım’ı tanımadan önce ama Sevim Hanım çok akıllı bir kadın, böyle bir şeye gerek görmemiş’ demek istediğini belirterek, ‘Yazıyı çarpıtmışlar’ dediğini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.