1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ünal: Türkiye Önünü Göremiyordu!
Ünal: Türkiye Önünü Göremiyordu!

Ünal: Türkiye Önünü Göremiyordu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Parlamento'nun oluşturduğu güven ortamı sayesinde iş adamlarının yatırımlarını daha rahat bir ortamda yapabildiğini söyledi.

A+A-

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Parlamento'nun oluşturduğu güven ortamı sayesinde iş adamlarının yatırımlarını daha rahat bir ortamda yapabildiğini söyledi. Ünal, geçmiş iktidar partileri döneminde ülkenin önünü göremediğini savundu.

Mahir Ünal, Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkaya ve daire amirlerinden ilçenin ihtiyaçları ve yapılacak yatırımlar konusunda bilgi aldı. Pazarcık Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan programa AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, daire amirleri ve vatandaşlar da katıldı.

Pazarcık'ta yapılacak yatırımlar konusunda sinevizyon eşliğinde bilgi veren Kaymakam Sarıkaya, 2012 yılında Kahramanmaraş ilçeleri arasında en çok yatırımın Pazarcık ilçesinin aldığını belirtti.

İlçedeki yatırımlar konusunda en çok ihtiyaç olan ilçenin meslek yüksek okulu ve hükümet konağının olduğunu belirten Sarıkaya, milletvekillerinden bu konu ile ilgilenmelerini rica etti.

"İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI SAĞLANMADAN DEMOKRASİ DE SAĞLANAMAZ"

İlçedeki yatırımlar için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Grup Başkanvekili Mahir Ünal ise bir ülkede istikrar ve güven ortamı sağlanmadan demokrasinin de sağlanamayacağını belirtti.

Pazarcık ilçesinin her zaman sorunlarının çözümü için çalıştıklarını belirten Ünal Kahramanmaraş ve ilçeleri için bütün milletvekilleri ile birlik beraberlik içerisinde olduklarını belirtti.

Parlamento'nun oluşturduğu güven ortamı sayesinde iş adamlarının yatırımlarını daha rahat bir ortamda yapabildiğini söyleyen Ünal, geçmiş iktidar partileri döneminde ülkenin önünü göremediğini belirtti. "Bir ülkede istikrar ve güven ortamı sağlanmadan demokrasi de olmaz." diyen Ünal, "2002 yılında 2 gün sonrasını göremezken kimse yatırım yapmaya cesaret edemiyordu. Artık bu durum ortadan kalktı. Hamd olsun 15 yıl sonrasına dair planlama yaparak kendimize hedef belirliyoruz." diye konuştu.

Siyasi iradenin, milletin kendine verdiği temsil görevini yönetime en iyi şekilde yansıtması gerektiğini vurgulayan Ünal, "Siyaset kurumu bu ülkenin sorunlarına yıllarca çözüm üretemedi. Bir ülkenin gelişmişliği o ülkedeki siyasi iradenin gücüyle ve sorun çözme becerisiyle ölçülür. Hamd olsun artık siyaset kurumu bu ülkenin sorunlarına çözüm üretebiliyor. İş adamlarımızla diyalog içinde her zaman değerlendirme yapılıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi de bu milletin sorunlarının çözüm merci haline geldi. Ülkede bir sorun varsa bu sıkıntının çözüm merci Parlamento'dur. Zaten demokratik toplumlarda da böyle olması gerekiyor. Milletin meseleleri Parlamento'da konuşularak çözüm üretilir. Bu sebeple milletvekilleri de gerçek anlamda milletin vekili olur." dedi.

Yaklaşık 2 saat süren program vatandaşlardan gelen soruların cevaplanmasıyla sona erdi.
CİHAN

AK Parti'li Ünal: Geçmiş iktidarlar döneminde Türkiye önünü göremiyordu

AK Parti'li Ünal: Geçmiş iktidarlar döneminde Türkiye önünü göremiyordu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.