1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ünlü Hafızlar Samsun'da Düzenlenen Berat Kandili Programında Buluştu
Ünlü Hafızlar Samsunda Düzenlenen Berat Kandili Programında Buluştu

Ünlü Hafızlar Samsun'da Düzenlenen Berat Kandili Programında Buluştu

Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Samsun İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kandil programına vatandaşlar akın etti.

A+A-

Ramazan ayının habercisi olarak kabul edilen Berat Kandili dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Samsun İl Müftülüğü tarafından düzenlenen kandil programına vatandaşlar akın etti. Birçok ünlü hafız okudukları Kur’an-ı Kerim ile cemaati kendilerine hayran bıraktı.

İlkadım ilçesindeki kentin en eski camilerinden olan Büyük Camide tertip edilen Berat Kandili özel programına Diyanet İşleri Başkan Yarımcısı Dr. Ekrem Keleş konuşmacı olarak katıldı. Özellikle kent merkezindeki camiler mübarek geceyi en iyi şekilde idrak etmek isteyenlerle doldu. Camileri dolduran binlerce mümin kandil coşkusunu okunan Kur'an-ı Kerimler ve dualarla yaşadı. Samsun’da en özel gecenin yapıldığı Büyük Cami’de avluya sığmayan vatandaşlar cadde ve sokaklara taştı. Diyanet İlahi Korosu’nun söylediği birbirinden güzel ilahiler cami cemaatini mest etti. İlahilerin yanı sıra programa başta İstanbul Fatih Camii İmamı Hafız Osman Şahin olmak üzere birçok ünlü hafız okudukları Kur’an-ı Kerim ile cemaati kendilerine hayran bıraktı.

Program Samsun İl Müftüsü Hayrettin Öztürk’ün yaptığı dua ile sona erdi.
CİHAN

Ünlü hafızlar Samsun'da düzenlenen Berat Kandili programında buluştu

Ünlü hafızlar Samsun'da düzenlenen Berat Kandili programında buluştu

Ünlü hafızlar Samsun'da düzenlenen Berat Kandili programında buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.