1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti!
Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti!

Ünlü Youtuber Cem Korkmaz intihar etti!

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan Cem Korkmaz intihar etti! Cem Korkmaz, Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4'te cep herkülü lakabıyla yer almıştı..

A+A-

Youtube'da yayınladığı videolarla tanınan, Cem Korkmaz (30), Üsküdar'daki evinde kendini asarak intihar etti. Oyuncu Muhittin Korkmaz’ın oğlu olan Cem Korkmaz’ın cesedi polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Şahan Gökbakar'ın başrolde olduğu Recep İvedik 4 filminde de rol alan, oyuncu ve Youtuber Cem Korkmaz’ı gün boyunca telefonla aramasına rağmen ulaşamayan bir arkadaşı, akşam saatlerinde Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak’taki evine geldi. Edinilen bilgiye göre, anahtarla dairenin kapısını açan arkadaşı, Korkmaz’ı kalorifer borusuna iple asılı şekilde buldu.

Savcı ve polis olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemelerde, Cem Korkmaz’ın intihar etmiş olabileceğine dair bulgular elde edildi. Korkmaz’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

011120172202147739575.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Şahan Gökbakar sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hala inanamıyorum böyle bişey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı…" dedi.

CEM KORKMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu Cem Korkmaz, ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi aldı. Ünlü Youtuber, sunucu ve oyuncu kimliği  ile tanınan isim birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı. Recep İvedik 4 filminde de Şahan Gökbakar ile aynı karelerde yer alan  ünlü isim, A.R.O.G, Bekle Beni Yarın, Diğer Yarım, Bizim Ev gibi yapımlarda ismini duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.