1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ünye’de Kitap Fuarına Yoğun İlgi Devam Ediyor
Ünye’de Kitap Fuarına Yoğun İlgi Devam Ediyor

Ünye’de Kitap Fuarına Yoğun İlgi Devam Ediyor

Kaynak Kültür Yayın Grubu, Ünye Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ünye’de düzenlenen kitap fuarı yoğun ilgi görüyor.

A+A-

Kaynak Kültür Yayın Grubu, Ünye Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ünye’de düzenlenen kitap fuarı yoğun ilgi görüyor. 24 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı’nda açılan kitap fuarına Ünye’nin köylerinden öğrenciler katılım sağlıyor.

Kitap fuarı kapsamında 1-8. Sınıf öğrencilerine 14 bin adet kumbara dağıtıldı ve bununla çocuklara tasarruf bilinci kazandırılırken kendi harçlılarıyla kitap edinmelerine imkân verildi. Organizasyon kapsamında daha evvel Ünye Kaymakamlığı olarak ortaokul ve lise öğrencilerine, Fatih Üniversitesi Rektörü Şerif Ali Tekalan’ın hazırladığı “Gençlere Kurulan Tuzaklar” adlı kitap 6 bin adet hediye edilmişti. Ayrıca 10 bin lira tutarında hediye çeki verilerek maddi durumu iyi olmayan başarılı öğrenciler ödüllendirilmişti.

Ay Dağıtım yetkilisi Gülcan Ayav, "1-8.sınıf yaş grubundaki çocuklar için ilk defa bu kadar geniş kapsamlı bir kitap fuarı organize edildi. Fuara beklenin üzerinde bir ilgi oldu. Fuarımıza sadece ilköğretim yaşlarındaki öğrenciler değil yetişkinlerde ciddi alaka gösterdi. Sağ olsun Ünye Kaymakamlığımızın bu işe büyük katkıları oldu. Yine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün büyük katkı ve gayretleri oldu. Kendilerine şahsi ve kurumları olarak ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Kitap Okuma şenliğinde öğrencilerimize, balon, not defteri ve kalem gibi değişik promosyonlarımız oldu. Birde şehir dışından gelen misafirlerimiz oldu. Zambak Yayınları Kültür Yayın Yönetmeni Mehmet Azim Bey farımızda kitap imzalayıp, öğrencilerle sohbet ettiler. Yine Fatih Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doçent Doktor Hakan Öztunç katılıp, öğrencilere kitap imzaladı, ardından Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir söyleşi yaptı. Öğrencilerin ve yetişkinlerin kitaba ilgisi fevkalade güzeldi. Ziyaretçilerimizin talepleri doğrultusunda, kurumlarımızın da desteğiyle önümüzdeki dönemlerde daha kapsamlı ve daha çok yazarın katıldığı fuarları ilçemizde tertipleyip okurla kitabı, yazarla okuru buluşturacağımız, çocuklarımıza kitap sevgisini vereceğimiz daha güzel organizasyonlarımız olur inşallah." dedi.
CİHAN

Ünye’de kitap fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Ünye’de kitap fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Ünye’de kitap fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Ünye’de kitap fuarına yoğun ilgi devam ediyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.