1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Üsküplü Yetimler Bursa'da Ağırlandı
Üsküplü Yetimler Bursada Ağırlandı

Üsküplü Yetimler Bursa'da Ağırlandı

Bursa’yı daha yakından tanımak üzere Makedonya’nın Üsküp kentinden gelen yetim çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

A+A-

Bursa’yı daha yakından tanımak üzere Makedonya’nın Üsküp kentinden gelen yetim çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Yetim öğrenciler, kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

Makedonya Üsküp El-Hilal Derneği gözetiminde Bursa’ya gelen Üsküplü 50 yetim öğrenci, Bursa gezisine Büyükşehir Belediyesi’nin ziyaretiyle başladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Üsküplü gençleri Tarihi Belediye binası meclis salonunda ağırladı. Gençlere Bursa hakkında bilgiler veren Karadağ, “Üsküplü gençler Bursa’nın Balkanlardaki kardeşleridir. Bursa da genç nüfusun ağırlıklı olduğu bir şehir. Dillerimiz farklı olsa da biz Balkanları kardeşimiz gibi görüyoruz." dedi.

Şehit çocuklarının her zaman Bursa için önemli ve ayrıcalıklı olduğuna değinen Karadağ, konuklarına Bursa ve Büyükşehir Belediyesi’ne özgü hediyeler verdi.

El-Hilal Derneği yöneticileriyle birlikte Bursa’ya gelen gençler de Büyükşehir Belediyesi’nin geziye katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına Başkanvekili Karadağ’a teşekkür etti. Üsküplü gençler, Bursa programları kapsamında kentin tarihi ve turistik mekanları gezerek, kültür ve medeniyet şehri Bursa’yı daha yakından tanıyacak.
CİHAN

Üsküplü yetimler Bursa'da ağırlandı

Üsküplü yetimler Bursa'da ağırlandı

Üsküplü yetimler Bursa'da ağırlandı

Üsküplü yetimler Bursa'da ağırlandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.