1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Utanç tahliye’si Interpol’e takıldı
‘Utanç tahliye’si Interpol’e takıldı

‘Utanç tahliye’si Interpol’e takıldı

Sakarya’da ‘utanç davası’ olarak bilinen 14 yaşındaki Ö.C. adlı kıza 28’i çocuk toplam 34 kişinin cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla açılan davanın ardından yurtdışına kaçan bir numaralı şüpheli polis müdürü N.Ş.yakalandı.

A+A-

Davanın tek tutuklu sanığı olan N.Ş’nin tahliye umuduyla Türkiye’de teslim olmayı planladığı ortaya çıktı!

Sakarya’da ‘utanç davası’ olarak bilinen, 14 yaşındaki Ö.C. adlı kıza 28’i çocuk toplam 34 kişinin cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla açılan davanın ardından yurtdışına kaçan, bir numaralı şüpheli polis müdürü N.Ş., duruşmaya 5 gün kala Türkiye’ye gelmek isterken yakalandı. Davanın tek tutuklu sanığı olan N.Ş’nin tahliye umuduyla Türkiye’de teslim olmayı planladığı ortaya çıktı.

Bosna-Hersek’in başkenti Saraybosna’da olduğu öğrenilen ancak yaklaşık bir yıldır kendisinden haber alınamayan N.Ş.’nin avukatı, Sakarya 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün devam edilecek duruşmaya 5 gün kala Sakarya Cumhuriyet savcılığına başvurarak teslim olmak istediğini bildirdi. Bu gelişme üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü de bir ekibini İstanbul’a havaalanına gönderdi. Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan N.Ş., Saraybosna’da Bosna-Hersek polisi tarafından gözaltına alındı. Interpol’ün gözetim altında tuttuğu N.Ş’nin, yazışmaların ardından Türkiye’ye getirileceği belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.