1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. 'Uyuşturucu Fabrikası Gibi'
'Uyuşturucu Fabrikası Gibi'

'Uyuşturucu Fabrikası Gibi'

İSTANBUL Büyükçekmece’deki bir villada, piyasa değeri 46 MİLYON LİRA olan 2 milyon 200 bin adet uyuşturucu hap ile 6 kilo kokain ele geçirildi!

A+A-

İstanbul Narkotik Polisi (İNP) birimlerinin Büyükçekmece’de uyuşturucu imal edilen villaya yaptığı baskında 2 milyon 200 bin adet uyuşturucu hap ile 6 kilo kokain ele geçirildi. Narkotik timleri, şebekeye uyuşturucu imal ettikleri sırada suçüstü yaptı. Villaya giren ekipler, uyuşturucu hap üretilen makineyi çalışır halde buldu. Villanın her yerinde uyuşturucu hap bulan polisler, hapların taşınması için kullanıldığı tespit edilen ve elektronik sistemlerle VİP araca dönüştürülmüş bir minibüs ile bir otomobili de ele geçirdi. İki araçta da zulalar tespit edildi. Otomobilin hava yastığı bölümüne uyuşturucu saklamak için gizli bölme yapıldığı görüldü.

Elektronik zulalar

İki şebeke üyesiyle birlikte ele geçirilen araçlarda elektronik zulalar ortaya çıkarıldı. Elektronik düzeneklerle oluşturulan zulaların sürücü bölümünden kontrol edildiğini ve düğmelere basılarak açılıp kapandığını tespit eden polis, açılan bölümlerde uyuşturucu hap ve kokain buldu. Operasyonda piyasa değeri 46 milyon lira olan 2 milyon 200 bin adet ecstasy hap ile 6 kilo kokain ele geçirildi!

Lakabı ‘Doktor’

Operasyonda gözaltına alınan ‘Doktor’ lakaplı İshak Gül’ün uyuşturucu imalatını bildiği ve  iki yıldır arandığı öğrenildi. İshak Gül ve gözaltına alınan diğer şüpheliler Özbek uyruklu Dilshida Yusupova, Fehim Kese ve Bekir Kaya’nın emniyetteki işlemleri devam ederken, polisin şebekenin başına ulaşma çalışması devam ediyor..

Valizde 30 kilo eroin ve kokain

İstanbul Avcılar’da bir eve yapılan baskında ise 30 kilo eroin ve kokain ele geçirildi. Jandarma tarafından evin bodrumundaki valizde ele geçen uyuşturucunun Van ve Hakkari’den sokak satıcılarına satılmak üzere İstanbul’a getirildiği belirlendi. Tutuklanan uyuşturucunun sahibi S.S.’nin bu suçtan, İ.E.’nin ise sahtecilikten sabıkalı olduğu anlaşıldı.

 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.