1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vahşi Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı
Vahşi Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Vahşi Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

İzmir’in Çiğli ilçesinde 94 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldüren yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen 15 yaşındaki kızın sosyal paylaşım sitesinde 'Yamanlar yolcusu kalmasın', 'Bekle beni çocuk ıslahevi, ben geliyorum' diye yazdığı belirlendi.

A+A-

İzmir’in Çiğli ilçesinde 94 yaşındaki kadını bıçaklayarak öldüren yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen 15 yaşındaki kızın sosyal paylaşım sitesinde, 'Yamanlar yolcusu kalmasın', 'Bekle beni çocuk ıslahevi, ben geliyorum' diye yazdığı belirlendi.

Dün 8053 sokak 30 numarada meydana gelen olayda annesinden haber alamayan ve evine giden M.S., 94 yaşındaki Nuriye Sağ’ı kanlar içerisinde yerde buldu. Polis ekiplerinin yaptıkları incelemede Nuriye Sağ’ın 8 yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Soruşturma başlatan polis ekipleri, zaman zaman yetiştirme yurdunda kalmasına rağmen kaçarak gelip yaşlı kadının yanında kalan 15 yaşındaki G.B.K.’nin kimliğini tespit etti. Harekete geçen ekipler G.B.K.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Yaşı küçük olan G.B.K., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Ağabeyinin de cezaevinde olduğu öğrenilen G.B.K.’nin, küçük yaşlardan beri çocuk yuvasında kaldığı, sık sık da kaçtığı öğrenildi. G.B.K.’nin, cinayet olayının ardından ise sosyal paylaşım sitesindeki profiline, yaşlı kadının gömüleceği mezarlığı işaret etmek için 'Yamanlar yolcusu kalmasın' ve 'Bekle beni çocuk ıslahevi, ben geliyorum' diye yazdığı görüldü. G.B.K. adliyeye sevk edildi. CİHAN

Vahşi cinayetin detayları ortaya çıktı

Vahşi cinayetin detayları ortaya çıktı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.