1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Cerrah: Her Organ Bağışı Bir Hayat Kurtarır
Vali Cerrah: Her Organ Bağışı Bir Hayat Kurtarır

Vali Cerrah: Her Organ Bağışı Bir Hayat Kurtarır

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, organ bağışının Türkiye'de yaygınlaşması gerektiğini vurgulayarak her organ bağışının bir hayat kurtardığını söyled...

A+A-

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, organ bağışının Türkiye'de yaygınlaşması gerektiğini vurgulayarak her organ bağışının bir hayat kurtardığını söyledi.

Osmaniye Eczacılar Odası'nı ziyaret eden Vali Celalettin Cerrah, Oda Başkanı Zeki Özgen’in 14 Mayıs tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü'nde 20 eczacı ile birlikte organ bağışında bulunduklarını söylemesi üzerine, oda başkanı ve eczacıları kutladı. Vali Cerrah organ bağışı kampanyasına destek verdiğini ifade ederek, "Organ bağışının ülkemizde yaygınlaşması lazım. Çünkü her organ bağışı bir hayat kurtarır." diye konuştu.

Dünyada ve ülkemizde çok sayıda insanın organ yetmezliği ya da çeşitli hastalıklar nedeniyle genç yaşta hayatlarını kaybettiklerini de vurgulayan Vali Cerrah, "İnsanların genç yaşta hayatlarını kaybetmemeleri için, onları yaşatabilmek için sağlıklı insanlarımızın organ bağışında bulunmaları gerekiyor. Bu kampanyayı destekliyor ve teşvik ediyorum. Ayrıca, bu onurlu davranışlarından dolayı eczacı arkadaşlarımızı kutluyorum. Diliyorum ki organ bağışı Türkiye çapında genişler ve daha çok hayat kurtulur." dedi.

Vali Cerrah ziyaretinde Osmaniye Eczacılar Odası Başkanı Zeki Özgen’e Osmaniye Valiliği logolu saat, Beymail Osmaniye yer fıstığı ürünlerinden hediye etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.