1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Harput: Bütün Sorunların Temelinde Manevi Boşluk Var
Vali Harput: Bütün Sorunların Temelinde Manevi Boşluk Var

Vali Harput: Bütün Sorunların Temelinde Manevi Boşluk Var

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bütün sıkıntıların, sorunların, ızdırapların temelinde inanç ve manevi boşluk vardır.

A+A-

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Bütün sıkıntıların, sorunların, ızdırapların temelinde inanç ve manevi boşluk vardır." dedi.

Şahabettin Harput, İl Müftüsü Mehmet Emin Ay’ı makamında ziyaret etti. Bursa İl Müftülüğü'ne atanan Mehmet Emin Ay’a görevinde başarılar dileyen Vali Harput, "İslam’ı, Mehmet Akif merhumun 'asrın idrakine söyletmeliyiz İslam’ı' ifadesinde bulduğu şekli ile dinimizi insanlarımıza asrın idrakine uygun bir şekilde yorumlayıp, anlatarak bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Üslubu, halkla diyalogu ve derin ilmi ile Osmanlı’nın kurucu başkenti Bursa’da iyi hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Bütün sıkıntıların, sorunların, ızdırapların temelinde inanç ve manevi boşluk vardır. Bunların da temelinde insanların iyiyi, güzeli yeterince bilmemeleri bulunmaktadır. Onlara iyiyi anlatmak toplumumuzu bir huzur ve sevgi bahçesi haline getirmek ortak amacımız olacaktır." diye konuştu.

İl Müftüsü Mehmet Emin Ay, "Sayın Valimizin Müftülüğümüzü ziyaret etmesi bütün personelimizle birlikte bizleri son derece memnun etmiştir. Bize moral vermiştir. Bu güne kadar Bursamızın bütün halkından dualar alan Valimizin bize de verdiği destek çok anlamlıdır. Ecdadımızın bize bıraktığı bu güzel memleketi manevi yönden imarı için çalışacağız. Bu konuda Sayın Valimizin desteğini almaktan memnun olacağız." dedi.
CİHAN

Vali Harput: Bütün sorunların temelinde manevi boşluk var

Vali Harput: Bütün sorunların temelinde manevi boşluk var

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.