1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Vali Köşger: Nükleer Santral Sinop’a İvme Kazandıracak
Vali Köşger: Nükleer Santral Sinop’a İvme Kazandıracak

Vali Köşger: Nükleer Santral Sinop’a İvme Kazandıracak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan son Valililer Kararnamesi ile Sinop’a atanan Vali Yavuz Selim Köşger, "Sanayileşme noktasında bir devlet projesi olan nükleer santral anlaşması yapıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından imzalanan son Valililer Kararnamesi ile Sinop’a atanan Vali Yavuz Selim Köşger, "Sanayileşme noktasında bir devlet projesi olan nükleer santral anlaşması yapıldı. İnşallah en kısa sürede faaliyete geçer ve Sinop'a hak ettiği ivmeyi kazandırır." dedi.

Sinop'un yeni valisi Yavuz Selim Köşger, bugün Ankara'dan karayoluyla Sinop'a geldi.Vali Köşger, için valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri ile valilik çalışanları ve bazı STK temsilcileri tarafından karşılanan Köşger, polis mangasını selamladı. Karşılama heyeti ile tek tek tokalaştıktan sonra makamına oturan Vali Köşger, gazetecilere yaptığı ilk açıklamasında ile kurulacak nükleer santralle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sinop'ta 22 milyar dolar maliyetle kurulacak Türkiye'nin ikinci nükleer santralinin, ülke ve Sinop için önemli olduğunu belirten Köşger, şöyle konuştu: "Sanayileşme noktasında bir devlet projesi olan nükleer santralin anlaşması yapıldı. İnşallah en kısa sürede faaliyete geçer ve Sinop'a hak ettiği ivmeyi kazandırır. Bu noktada bütün Sinoplularla el ele gönül gönüle, her bir fertle herkes üzerine düşen vazifeyi yaparak Sinop'un daha güzel günlere gitmesi için gereken çalışmayı yapacağız. Hep birlikte yapacağız bunu. El ele gönül gönüle yapacağız."

"Tüm Sinoplu hemşehrilerime selam, sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum." diyen Köşger, "Sinop'a atandığım günden itibaren bana söylenen en önemli şey, çok şanslı olduğum. Çok huzurlu, çok güzel, çok asude bir şehre gittiğim ve orada huzur, mutluluk içinde bir görev yapacağımı herkes söyledi. Benden önce bu ilde görev yapmış vali ağabeylerim de vali beyler de Sinop'ta vazife ve görev yapmaya doyamadıklarını ifade ettiler. İnşallah biz de aynı duygularla tüm Sinopluları hiçbirini birinden ayırt etmeksizin hizmet etmek üzere buraya geldik. Aynı duygularla hizmetimizi devam ettirir ve buradaki görev süremizi aynı mutluluk ve huzur içinde tamamlayarak başka bir vazifeye doğru gideriz." açıklamasını yaptı.
CİHAN

Vali Köşger: Nükleer santral Sinop’a ivme kazandıracak

Vali Köşger: Nükleer santral Sinop’a ivme kazandıracak

Vali Köşger: Nükleer santral Sinop’a ivme kazandıracak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.