1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Vali Orhan Düzgün Gazetecileri Kabul Etti
Vali Orhan Düzgün Gazetecileri Kabul Etti

Vali Orhan Düzgün Gazetecileri Kabul Etti

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

A+A-

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Vali Orhan Düzgün, halkın bilgilenmesi adına basının önemli bir görev üstlendiğini ve birçok konuda vatandaşın aydınlatılmasında ve doğru bilginin ulaştırılmasında etkin bir görevi yerine getirdiğine işaret etti. Kayseri’ye hizmet için geldiğini ifade eden Düzgün, “Yerel basın bir ilin yönetiminde söz sahibi olan organizasyonlardan birisidir. Vatandaşın istekleri, şehrin taleplerinin yöneticilere iletilmesinde, yöneticilerin yapmış olduğu çalışmaların vatandaşlara duyurulmasında basın çok önemlidir. Daha önce görev yaptığım yerlerde de bunun önemini bildiğim için mümkün olduğunca doğrudan diyalog kurarak görüştük. Kayseri’de de bunu birlikte yürüteceğiz. Benim Kayseri ile ilgili isteklerim Kayserililerin istekleridir. Bunları duyurmak ve haberdar etmek için basın önemlidir.” dedi.

Ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, Kayseri’de ilk gazetenin 100 yıl önce çıktığını ve Milli Mücadele yıllarında sadece Kayseri’de değil işgal edilen bölgelerin gazetelerinin de şehirde basıldığını ifade etti. Altınkaya, Vali Orhan Düzgün’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.